TradeIdee Long Heineken

TradeIdee Long Heineken

De redactie van TradeIdee heeft weer de research van de grote zakenbanken afgestroopt voor een mooi idee. Dit maal is ons oog gevallen op een Nederlands groenste trots: Heineken.

De zakenbank in kwestie is UBS, de trots van Zwitserland. De analist heeft naar de gehele dranksector gekeken en heeft de nodige aanpassingen gemaakt. In veel gevallen betrof dit een verlaging van het koersdoel om de onzekerheid betreffende oplopende rente, Mexico en India.

Aangaande de stijgende rentes, voorziet de analist niet veel problemen, want vele brouwers hebben een vaste rente structuur betreffende hun schulden. De strubbelingen in Mexico en de onzekerheid in India zijn meer dan ingeprijsd na de sterke terugval van de koersen in deze sector.

Heineken is dan ook een van de 4 kandidaten die de analist van UBS naar voren schuift als een koop. Het koersdoel van EUR 88 impliceert een upside van 23 procent.

De redactie van TradeIdee heeft de volgende Goldman Sachs Turbo gekozen om het verwachte rendement te verhogen naar 120 procent. Tevens is er, zoals altijd, ook een contraire optie aangegeven.

 

tradeidee

lampje

TradeIdee

Hoe kunt u inspelen op de neergelegde visie? In onderstaande tabel treft u een aantal mogelijke Turbo’s welke passen bij het neergelegde beeld in de column. De categorieën betreffen respectievelijk Fundamenteel, Technisch of Opportunistisch.Daarnaast is een indeling gemaakt naar Tijdshorizon. Tot slot geeft TradeIdee u een handvat om in te spelen met een Contraire Visie indien uw eigen visie afwijkt van de neergelegde visie in de column.

Goldman Sachs Turbo’s

Fundamenteel
Technisch
Opportunistisch
Korte Termijn
Lange Termijn
 
Goldman Sachs Heineken Turbo Long 62.3
Contrair
 
Goldman Sachs Heineken Turbo Short 79

Laat een reactie achter