Doen wat je zegt, zeggen wat je doet!

Abonnementen

Kom je ook voor de StrippenKaart?

Dan zit je hier goed!

Ja ja, we geven ze weer weg. Het werkt zo;

Je kiest onderaan deze pagina een portefeuille uit dat je aanstaat en gaat dan verder naar de afrekenpagina. Je betaalt echter niets voor de eerste 10 mutaties van de Going Dutch, EuroStocks en V.E.R.S. Portefeuilles en de eerste 5 mutaties van de Rex Mundi Portefeuille. Je mag ook meerdere portefeuilles uitkiezen. Mooi toch?

Als je na afloop van de StrippenKaart-actie niet betaalt stopt het abonnement zodra je strippenkaart vol is. Het enige dat we hiervoor van je willen is dat je je voor 1 januari 2019 registreert op de website (hetgeen je doet door een abonnement te activeren) en je je opgeeft voor de NieuwsBrief. Dat is alles.

Vul bij je bestelling de kortingscode in en kijk dus gratis mee. Kortingscode = StrippenKaart

 

ps. Als je al een abonnement hebt schuift de afloopdatum van je abonnement natuurlijk op met de duur van de actie. Vergeet ons echter niet aan te geven dat je gebruik wilt maken van de StrippenKaart-actie. Anders weten we dat natuurlijk niet. Stuur een mail naar info@TradeIdee.nl en we passen de boel aan.

 

… en, waarom zou je eigenlijk?

Nou, omdat de performance door een ringetje te halen is en ook jij rendement wilt.

 • De Going Dutch Portefeuille staat op een rendement van 20% sinds februari van dit jaar en kent een Hit Ratio van 70% over 41 posities. De portefeuille heeft daarmee zijn doelstelling voor het jaar nu al behaald! Een prima toepassing van GS Turbo’s in portefeuillevorm vinden wij.
 • De Rex Mundi Portefeuille staat inmiddels op 5,5% winst en heeft een Hit Ratio van 80%. En dat met een gedegen fundamentele insteek op basis waarvan 15 posities tot dusver zijn aangeschaft. Geen hefboom in deze portefeuille en geen fikse correctie vooralsnog, maar wel voldoende rendement voor een rustige portefeuille.
 • De V.E.R.S. Portefeuille is ook lekker bezig, want die is ook bijna bij het gestelde doel van 15% jaarrendement. De teller staat op 13% met een Hit Ratio van 54% momenteel. Optieconstructies zijn het middel waarmee deze mooie performance wordt bereikt.
 • Dan de nieuwste portefeuille op TradeIdee, de EuroStocks Portefeuille die ook met GS Turbo’s ingevuld wordt kent een rendement van 17% en een Hit Ratio van 80%. En dat met 15 posities zover in de korte periode dat hij bestaat (vanaf juli 2018). Niet slecht toch?

Ook jij kunt nu dus de portefeuilles van onze spraakmakende Goeroes volgen. Zij bundelen hun beste ideeën naar hun eigen smaak en inzicht. TradeIdee presenteert de portefeuilles van;

– Alexander Sassen van Elsloo,
– Geert-Jan Nikken & Gökhan Erem,
Harry Klip en Jan Robbert Schutte.

Advies of niet?

Dit is geen beleggingsadvies omdat we niet genoeg weten van jouw persoonlijke situatie en wensen om je profiel in te kunnen schatten. We gaan er van uit dat je zelf uitzoekt wat bij jou past. Hulp nodig? Vraag het de collega’s van Cees Smit bij Today’s groep of van Martine Hafkamp bij Fintessa die je daar uitstekend in kunnen bijstaan of  bepaal je profiel online. Neem je eigen beslissingen zoals je dag in dag uit, de hele dag door doet. Onze goeroes staan echter wel vierkant achter wat ze zelf vinden.

Stijlenfestijn.

De beleggingsstijl van een portefeuille is volledig aan de goeroes overgelaten. Technisch, Fundamenteel, Opportunistisch, Contrair of een combi van alles. Kies je Goeroe(s).

Geen Munten, maar Punten!

De TradeIdee Goeroe-Portefeuilles zijn geïndexeerd naar punten. Hierdoor kun je heel makkelijk de ontwikkeling van een portefeuille over een langere periode beoordelen, de onderlinge ontwikkeling van de TradeIdee-Portefeuilles bekijken of de ontwikkeling van een portefeuille af zetten tegen een andere financiële grootheid.

Dit is wat de Goeroe doet.

Iedere Goeroe start zijn portefeuille met 100 Goeroe-Punten, die hij in de loop van de tijd verdeelt naar individuele posities. In de tabel met open posities, die je als abonnementhouder kunt zien, staat naast dit aantal punten ook hoeveel procent een positie weegt. Zo zie je in één oogopslag waar de portefeuille op enig moment uit bestaat en hoe de individuele posities zich verhouden. Wel zo makkelijk!

Hoe en wat?

Je maakt een keuze uit de portefeuilles en de abonnementsvormen. Je ontvangt dan het volgende:

 • Kwartaalbericht. Je favoriete goeroes vertellen wat ze in de maanden ervoor hebben gedaan en wat zij binnenkort van plan zijn.
 • Toegang tot de portefeuille(s), met daarin de openstaande en gesloten posities van de door jou gekozen portefeuille(s).
 • Toegang tot de analyses van de posities in de gekozen portefeuille(s).
 • Toegang tot VLOG’s over gerelateerde zaken.
 • Berichten van voorgenomen mutaties in de portefeuille(s) van jouw keuze.

En wat kost dat dan?

Een abonnement kost je €75,- per maand, maar natuurlijk geldt, hoe langer het abonnement des groter je prijsvoordeel.
Dit zijn de smaken;

 • 3 maanden voor €225,-,
 • 6 maanden voor €425,-,
 • 12 maanden voor €825,-.

Leven = Keuzes maken

Zo ook hier. Bekijk de portefeuilles en maak je keuze(s).

Succes!

Going Dutch Portefeuille

Erem & Nikken zoeken kansen in Nederlandse en Belgische aandelen. De trends zijn de markten gunstig gestemd, maar er zijn ook achterblijvers die kansen bieden. De aandelen van de lage landen worden op de voet gevolgd en de correcties worden vakkundig benut. Resultaat zover +20% Hit Ratio 70%.

Rex Mundi Portefeuille

Via de Rex Mundi Portefeuille vormt Alexander Sassen van Elsloo zijn ideeën om tot belegbare ideeën. Met open vizier meedoen in opgaande markten in een harnas ter bescherming voor fikse correcties. Een Royal Pay-Off volgt wanneer het echt mis gaat met de markten. Resultaat zover +5,5% Hit Ratio 80%.

EuroStocks Portefeuille

In het Europa van de verschillende versnellingen zoeken Erem & Nikken kansen in de Large Caps van de Eurozone. De trends zijn de markten gunstig gestemd, maar er zijn ook achterblijvers die kansen bieden. De pareltjes van Europa worden nauwgezet gevolgd. Correcties en Trendhervattingen worden haarscherp geanalyseerd. Resultaat zover +17% Hit Ratio 80%.

V.E.R.S. Portefeuille

Schutte & Klip gaan op jacht naar kansen in Amerikaanse en Nederlandse aandelenopties: Verenigde staten Europa Ratio Strategie. De V.E.R.S. Portefeuille maakt gebruik van VERSchillende combinaties van opties, zowel long als short. Allemaal voor extra rendement. Resultaat zover +13% Hit Ratio 54%.