Doen wat je zegt, zeggen wat je doet!

Abonnementen

HIER IS JE KADO!; €225,- korting per portefeuille!

Tot 1 juli 2018 kun je onze abonnementen gratis of met een dikke korting afsluiten! Registreer je op TradeIdee en krijg per portefeuille €225,- abonnementsgeld kado! Doe er je voordeel mee! Lees eerst verder om er achter te komen wat je moet doen en hoe het verder zit.

Ook jij kunt nu dus de portefeuilles van onze spraakmakende Goeroes volgen. Zij bundelen hun beste ideeën naar hun eigen smaak en inzicht. TradeIdee presenteert de portefeuilles van;

– Alexander Sassen van Elsloo,
– Geert-Jan Nikken & Gökhan Erem,
Gerard Kaldewaaij en (met een schuin oog op de achtergrond Cees Smit)

Advies of niet?

Dit is geen beleggingsadvies omdat we niet genoeg weten van jouw persoonlijke situatie en wensen om je profiel in te kunnen schatten. We gaan er van uit dat je zelf uitzoekt wat bij jou past. Hulp nodig? Vraag het de collega’s van Cees Smit bij Today’s groep of van Martine Hafkamp bij Fintessa die je daar uitstekend in kunnen bijstaan of  bepaal je profiel online. Neem je eigen beslissingen zoals je dag in dag uit, de hele dag door doet. Onze goeroes staan echter wel vierkant achter wat ze zelf vinden.

Stijlenfestijn.

De beleggingsstijl van een portefeuille is volledig aan de goeroes overgelaten. Technisch, Fundamenteel, Opportunistisch, Contrair of een combi van alles. Kies je Goeroe(s).

Geen Munten, maar Punten!

De TradeIdee Goeroe-Portefeuilles zijn geïndexeerd naar punten. Hierdoor kun je heel makkelijk de ontwikkeling van een portefeuille over een langere periode beoordelen, de onderlinge ontwikkeling van de TradeIdee-Portefeuilles bekijken of de ontwikkeling van een portefeuille af zetten tegen een andere financiële grootheid.

Dit is wat de Goeroe doet.

Iedere Goeroe start zijn portefeuille met 100 Goeroe-Punten, die hij in de loop van de tijd verdeelt naar individuele posities. In de tabel met open posities, die je als abonnementhouder kunt zien, staat naast dit aantal punten ook hoeveel procent een positie weegt. Zo zie je in één oogopslag waar de portefeuille op enig moment uit bestaat en hoe de individuele posities zich verhouden. Wel zo makkelijk!

Hoe en wat?

Je maakt een keuze uit de portefeuilles en de abonnementsvormen. Je ontvangt dan het volgende:

  • Kwartaalbericht. Je favoriete goeroes vertellen wat ze in de maanden ervoor hebben gedaan en wat zij binnenkort van plan zijn.
  • Toegang tot de portefeuille(s), met daarin de openstaande en gesloten posities van de door jou gekozen portefeuille(s).
  • Toegang tot de analyses van de posities in de gekozen portefeuille(s).
  • Toegang tot VLOG’s over gerelateerde zaken.
  • Berichten van voorgenomen mutaties in de portefeuille(s) van jouw keuze.

En wat kost dat dan?

Een abonnement kost je €75,- per maand, maar natuurlijk geldt, hoe langer het abonnement des groter je prijsvoordeel.
Dit zijn de smaken;

  • 3 maanden voor €225,-,
  • 6 maanden voor €425,-,
  • 12 maanden voor €825,-.

Maar nu dus gratis of met een dikke korting. Pak ook je kado!

Hoe krijg ik mijn kado?

Door je te registreren op TradeIdee en je op te geven voor de nieuwsbrief. Wanneer je dat gedaan hebt kun je de abonnementen uitkiezen die je maar wilt. Daarna ga je naar de afrekenpagina en vul je bovenaan de pagina Je kortingscode in. Deze is: TradeIdeeKado

Zo krijg je per gekozen product €225,- korting op je abonnementbedrag. Bij de 3-maandsabonnementen betekent dit dat ze gratis worden en bij langer lopende abonnementen wordt je korting verrekend met je eventueel af te rekenen totaalbedrag.

Als je besluit na de periode van je abonnement niet te verlengen vervalt het abonnement vanzelf. Het kost je dan ook geen geld en geen moeite.

Leven = Keuzes maken

Zo ook hier. Bekijk de portefeuilles en maak je keuze(s). Onderstaande portefeuilles zijn al een paar maanden actief.

Vanaf 1 juli zullen we nog een aantal portefeuilles van onze goeroes presenteren. Zo zullen Harry Klip & Jan Robert Schutte van de OptieAcademy hun V.E.R.S. Portefeuille starten. Er komen er nog verschillende portefeuilles bij, zoals een Portefeuille met Europese Aandelen als onderliggende waarde die Geert-Jan Nikken & Gökhan Erem zullen opzetten. Tot slot gaat het gerucht dat Cees Smit….. En heb je wel eens gehoord van Lex van Dam “The Million Dollar Trader”-man? We kunnen er nog niet te veel over zeggen, maar in de loop van de maand hoor en lees je er meer over.

Geef je dus op voor de nieuwsbrief, registreer je op TradeIdee, kies je abonnement (,gebruik je korting) en stuur ons een bericht als je interesse uitgaat naar de portefeuilles die er volgende maand aankomen.

Succes!

Going Dutch Portefeuille

Erem & Nikken zoeken kansen in Nederlandse en Belgische aandelen. De trends zijn de markten gunstig gestemd, maar er zijn ook achterblijvers die kansen bieden. De aandelen van de lage landen worden op de voet gevolgd en de correcties worden vakkundig benut.

Rex Mundi Portefeuille

Via de Rex Mundi Portefeuille vormt Alexander Sassen van Elsloo zijn ideeën om tot belegbare ideeën. Met open vizier meedoen in opgaande markten in een harnas ter bescherming voor fikse correcties. Een Royal Pay-Off volgt wanneer het echt mis gaat met de markten.

(K)AllTheWay Portefeuille

Soms rustig…maar meestal niet! Dit is de portefeuille van een trader die dagelijks minimaal 12 uur achter de schermen zit. Hij doet dit weliswaar vanuit Zuid Spanje, maar “MañanaMañana” bestaat niet op de beurs! Deze portefeuille is geschikt voor de belegger die er geen omkijken naar wilt hebben, maar is ook geschikt voor de speculant die zijn kennis verder uitbreiden.