Doen wat je zegt, zeggen wat je doet!

Abonnementen

Ook jij kunt nu dus de portefeuilles van onze spraakmakende Goeroes volgen. Zij bundelen hun beste ideeën naar hun eigen smaak en inzicht. TradeIdee presenteert de portefeuilles van;

– Alexander Sassen van Elsloo,
– Geert-Jan Nikken,
– Gökhan Erem.

Advies of niet?

Dit is geen beleggingsadvies omdat we niet genoeg weten van jouw persoonlijke situatie en wensen om je profiel in te kunnen schatten. We gaan er van uit dat je zelf uitzoekt wat bij jou past. Hulp nodig? Vraag het de collega’s van Cees Smit bij Today’s groep of van Martine Hafkamp bij Fintessa die je daar uitstekend in kunnen bijstaan of  bepaal je profiel online. Neem je eigen beslissingen zoals je dag in dag uit, de hele dag door doet. Onze goeroes staan echter wel vierkant achter wat ze zelf vinden.

Stijlenfestijn.

De beleggingsstijl van een portefeuille is volledig aan de goeroes overgelaten. Technisch, Fundamenteel, Opportunistisch, Contrair of een combi van alles. Kies je Goeroe(s).

Geen Munten, maar Punten!

De TradeIdee Goeroe-Portefeuilles zijn geïndexeerd naar punten. Hierdoor kun je heel makkelijk de ontwikkeling van een portefeuille over een langere periode beoordelen, de onderlinge ontwikkeling van de TradeIdee-Portefeuilles bekijken of de ontwikkeling van een portefeuille af zetten tegen een andere financiële grootheid.

Dit is wat de Goeroe doet.

Iedere Goeroe start zijn portefeuille met 100 Goeroe-Punten, die hij in de loop van de tijd verdeelt naar individuele posities. In de tabel met open posities, die je als abonnementhouder kunt zien, staat naast dit aantal punten ook hoeveel procent een positie weegt. Zo zie je in één oogopslag waar de portefeuille op enig moment uit bestaat en hoe de individuele posities zich verhouden. Wel zo makkelijk!

Hoe en wat?

Je maakt een keuze uit de portefeuilles en de abonnementsvormen. Je ontvangt dan het volgende:

  • Kwartaalbericht. Je favoriete goeroes vertellen wat ze in de maanden ervoor hebben gedaan en wat zij binnenkort van plan zijn.
  • Toegang tot de portefeuille(s), met daarin de openstaande en gesloten posities van de door jou gekozen portefeuille(s).
  • Toegang tot de analyses van de posities in de gekozen portefeuille(s).
  • Toegang tot VLOG’s over gerelateerde zaken.
  • Berichten van voorgenomen mutaties in de portefeuille(s) van jouw keuze.

En wat kost dat dan?

Een abonnement kost je €75,- per maand, maar natuurlijk geldt, hoe langer het abonnement des te groter je prijsvoordeel.
Dit zijn de smaken;

  • 3 maanden voor €225,-,
  • 6 maanden voor €425,-,
  • 12 maanden voor €825,-.

Leven = Keuzes maken

Zo ook hier. Bekijk de portefeuilles en maak je keuze(s).

Succes!

Going Dutch Portefeuille

Erem & Nikken zoeken kansen in Nederlandse en Belgische aandelen. De trends zijn de markten gunstig gestemd, maar er zijn ook achterblijvers die kansen bieden. De aandelen van de lage landen worden op de voet gevolgd en de correcties worden vakkundig benut.

Resultaat 2018 19,2%+   Hitratio 67%  

Rex Mundi Portefeuille

Via de Rex Mundi Portefeuille vormt Alexander Sassen van Elsloo zijn ideeën om tot belegbare ideeën. Met open vizier meedoen in opgaande markten in een harnas ter bescherming voor fikse correcties. Een Royal Pay-Off volgt wanneer het echt mis gaat met de markten.

Resultaat 2018 +8,4%   Hit Ratio 76%  

EuroStocks Portefeuille

In het Europa van de verschillende versnellingen zoeken Erem & Nikken kansen in de Large Caps van de Eurozone. Nu de verschillen toenemen ontstaan kansen die in de Benelux niet te vinden zijn. De pareltjes maar ook de sufferdjes van Europa worden nauwgezet gevolgd. Correcties en Trendhervattingen worden haarscherp geanalyseerd.

Resultaat 2018 +20,4%   Hit Ratio 79%