Doen wat je zegt, zeggen wat je doet!

Abonnementen

Onze abonnementen geven je concrete handvatten waarmee je je geld beter kunt doen renderen. Met een abonnement ontvang je signalen van de portefeuille(s) waar het om draait. Zo is er de Going Dutch Portefeuille die focust op aandelen uit de lage landen en voor een breder Europees verband is er de EuroStocks Portefeuille. Inmiddels hebben beide portefeuilles sinds aanvang in 2018 flinke winsten gerealiseerd!

Advies of niet?

Echter, de info van je abonnement is geen beleggingsadvies. Al is het alleen al omdat  jouw persoonlijke situatie en je profiel niet bij ons bekend zijn. We gaan er van uit dat je zelf uitzoekt wat bij jou past. Toch hulp nodig? Vraag het de collega’s van Cees Smit bij Today’s groep of van Martine Hafkamp bij Fintessa die dat beroepshalve weten of  bepaal je profiel online. Neem je eigen beslissingen zoals je dag in dag uit, de hele dag door doet.

Geen Munten, maar Punten!

Goed om te weten! De TradeIdee-Portefeuilles zijn geïndexeerd naar punten. Hierdoor kun je heel makkelijk de ontwikkeling van een portefeuille over een langere periode beoordelen, de onderlinge ontwikkeling van de TradeIdee-Portefeuilles bekijken of de ontwikkeling van een portefeuille af zetten tegen een andere financiële grootheid.

Iedere portefeuille is ooit gestart met 100 punten. In de loop van de tijd werden deze punten verdeeld naar individuele posities. Hoe meer er eerder gescoord is hoe meer punten er nu te verdelen zijn over nieuwe posities. Inderdaad, we spreken van herinvesteringen. In de tabel met open posities, die je allen als abonnementhouder kunt zien, staat naast dit aantal punten ook hoeveel procent een positie weegt. Zo zie je in één oogopslag waar de portefeuille op enig moment uit bestaat en hoe de individuele posities zich verhouden. Wel zo makkelijk!

Hoe en wat?

Je maakt een keuze uit de portefeuilles en de abonnementsvormen. Je ontvangt dan het volgende:

  • Kwartaalbericht. Je favoriete goeroes vertellen wat ze in de maanden ervoor hebben gedaan en wat zij binnenkort van plan zijn.
  • Toegang tot de portefeuille(s), met daarin de openstaande en gesloten posities van de door jou gekozen portefeuille(s).
  • Toegang tot de analyses van de posities in de gekozen portefeuille(s).
  • Toegang tot VLOG’s over gerelateerde zaken.
  • Berichten van voorgenomen mutaties in de portefeuille(s) van jouw keuze.

Advies of niet, munten en punten, wat precies, etc lees meer ...Sluit bovenstaande deel met details.

En wat kost dat normaliter dan?

Een abonnement kost €75,- per maand, maar natuurlijk geldt, hoe langer het abonnement des te groter je prijsvoordeel. Dit zijn de smaken;

  • 3 maanden voor €225,-,
  • 6 maanden voor €425,-,
  • 12 maanden voor €825,-.

En dan nog iets…

Wil je iedere dag geînformeerd worden over AEX, EUR/USD en S&P500? Wil je gedurende de dag bijgepraat worden over de actuele stand, wending en richting? Dat kan!

TradeIdee komt met DailyDosis Premium. Een absolute must voor de actieve en rustige belegger. Voor nog geen halve FTI indexpunt per maand zit jij eerste rij. Stap iedere dag bewapent met kennis en inzicht de markten tegemoet. Dat is DailyDosis Premium.

 

Daily Dosis

DailyDosis Driemaal Daags je Dagelijkse Update! We trappen voorbeurs af met de AEX. Doen in de ochtend EUR/USD…

Going Dutch Portefeuille

Nikken zoekt kansen in Nederlandse en Belgische aandelen. De trends zijn de markten gunstig gestemd, maar er zijn ook achterblijvers die kansen bieden. De aandelen van de lage landen worden op de voet gevolgd en de correcties worden vakkundig benut.

Resultaat 2018 +19,1%   Resultaat 2019 +39,5%   Resultaat 2020 +44,03%  

EuroStocks Portefeuille

In het Europa van de verschillende versnellingen zoekt Nikken kansen in de Large Caps van de Eurozone. Nu de verschillen toenemen ontstaan kansen die in de Benelux niet te vinden zijn. De pareltjes maar ook de sufferdjes van Europa worden nauwgezet gevolgd. Correcties en Trendhervattingen worden haarscherp geanalyseerd.

Resultaat 2018 +20,4%   Resultaat 2019 +39,4%   Resultaat 2020 +6,15%