Doen wat je zegt, zeggen wat je doet!

Abonnementen

Op 1 januari 2018 starten de spraakmakende GoeroePortefeuilles van Alexander Sassen van Elsloo, Sybren van der Hijden, Geert-Jan Nikken en Gökhan Erem. Zij bundelen in 2018 hun beste ideeën naar hun eigen smaak en inzicht.

Advies of niet?

Dit is geen beleggingsadvies omdat we niet genoeg weten van jouw persoonlijke situatie en wensen om je profiel in te kunnen schatten. We gaan er van uit dat je zelf uitzoekt wat bij jou past. Hulp nodig? Vraag het de collega’s van Cees Smit bij Today’s groep of van Martine Hafkamp bij Fintessa die je daar uitstekend in kunnen bijstaan. Neem je eigen beslissingen zoals je dag in dag uit, de hele dag door doet. Onze goeroes staan echter wel vierkant achter wat ze zelf vinden.

Stijlenfestijn.

De beleggingsstijl van een portefeuille is volledig aan de goeroes overgelaten. Technisch, Fundamenteel, Opportunistisch, Contrair of een combi van alles. Kies je Goeroe(s).

Hoe en wat?

 • Je sluit een abonnement af  en je ontvangt daarvoor het volgende:
  • Kwartaalbericht. Onze goeroes vertellen wat ze in de maanden ervoor hebben gedaan en wat zij binnenkort van plan zijn.
  • Toegang tot de portefeuille, met daarin de openstaande en gesloten posities van je portefeuille.
  • Toegang tot de analyses van de posities in je portefeuille.
  • Toegang tot VLOG’s die over gerelateerde zaken gaan.
  • Berichten van voorgenomen mutaties in de portefeuille van jouw keuze.

Leven = Keuzes maken

Zo ook hier. Bekijk de portefeuilles en maak je keuze(s). Succes!

Going Dutch Portefeuille

Erem & Nikken zoeken kansen in Nederlandse aandelen. De trends zijn de markten gunstig gestemd, maar er zijn ook achterblijvers die kansen bieden. De Nederlandse large- en mid -caps worden op de voet gevolgd en de correcties worden vakkundig benut.

Rex Mundi Portefeuille

Vanuit Kasteel Rex Mundi vormt Burchtheer Alexander Sassen van Elsloo zijn ideeën. Met open vizier meedoen in opgaande markten in een harnas ter bescherming voor fikse correcties. Een Royal Pay-Off volgt wanneer het echt mis gaat met de markten.

Silverback Portefeuille

De centrale banken hebben de geldmarkten opgepompt en de rente is kunstmatig gedrukt. Voor Sybren van der Hijden ligt het eerder in de lijn der verwachting dat de rentes zullen stijgen dan ze vanzelf verder zullen dalen. Stijgende rentes zijn gunstig voor edelmetalen.