Spelregels Forum

Speelveld en Doelen:

Het doel van ieder TradeIdee-forum is om bezoekers in gesprek te laten gaan ten einde elkaar op ideeën te brengen en om van elkaar te leren. Hierbij geldt natuurlijk “kwaliteit gaat boven kwantiteit en gezelligheid kent geen tijd.” Als je deelneemt aan een forum vind je dat ook en ga je dus akkoord met de spelregels.

Spelregels:

Deelname aan een forum betekent dat je op de hoogte bent van de spelregels van het forum. Je kunt je dus niet verschuilen achter onwetendheid.

Je vrijwaart TradeIdee van alle aansprakelijkheid, claims, schade en kosten die mogelijkerwijs voortvloeien uit jouw berichten.

Wat mag niet? Je mag niets plaatsen dat moedwillig foutief en/of onnauwkeurig, krenkend, kleinerend, vulgair, haatdragend, obsceen, profaan, racistisch, seksueel georiënteerd, dreigend, privacy-schendend of anderszins in strijd met de wet is. Dit alles in de ruimste zin van het woord. Daarnaast mag je geen commerciële boodschappen plaatsen en mag je niet spammen.

Als je gebruik maakt van visies of meningen van derden, vermeld dan je bron.

Het is niet toegestaan aliassen te gebruiken die aanleiding (kunnen) geven tot verwarring.

Je mag slechts één account hebben.

Kaarten (Geel en Rood) en Schorsing:

Wat als je in het speelveld een overtreding begaat?

Bij overtreding van (een van de) hierboven benoemde spelregels volgt een waarschuwing: De gele kaart.

Bega je na je gele kaart opnieuw een overtreding, dan volgt een blokkering van je account voor 2 kalenderweken: De rode kaart. Je kunt dan nog steeds alles bekijken en lezen op TradeIdee maar je kunt gedurende deze periode niet posten op een forum.

Kom je na een rode kaart terug in het veld, maar blijk je een draaideur-forumlid te zijn, dan blokkeert TradeIdee jouw account voor deelname aan ieder forum: De Schorsing. Vanaf dat moment kun je alleen nog maar lezen en kijken op TradeIdee. Wel zo veilig voor iedereen.

Ben je het niet eens met je blokkering of schorsing? Neem dan contact op met de arbitrage-commissie. De commissie staat je zeker te woord.

Ook de scheidsrechter kan een overtreding over het hoofd zien. Jij zag het wel? Dan kun jij als V.A.R. ook een overtreding melden. De commissie bekijkt dan de overtreding en neemt, indien nodig, maatregelen.

Arbitrage-commissie:

De verschillende forums zijn van TradeIdee. Al het gepubliceerde op TradeIdee en op de forums is daarom automatisch eigendom van TradeIdee. TradeIdee wijst elke aansprakelijkheid voor de inhoud van websites waarnaar door forumleden wordt verwezen, op welke manier dan ook, af. De privacyverklaring en de algemene voorwaarden van TradeIdee zijn van toepassing op het forum. TradeIdee heeft het recht berichten te verwijderen, te bewerken en te verplaatsen.

TradeIdee wenst je een prettige wedstrijd.