Webinar: Terugkijken is Vooruitkijken

Terugkijken is Vooruitkijken.

Het einde van het beleggingsjaar 2022 komt in zicht. Een jaar dat werd gekenmerkt door negatieve scores van veel aan het Damrak genoteerde aandelen met als gevolg dat ook de AEX- en AMX-index in het rood zijn geëindigd. Met een torenhoge inflatie en een stijgende rente is de centrale vraag; waar liggen de kansen in 2023?

In deze Kennis Update blikt Geert-Jan Nikken van TradeIdee kort terug op het jaar 2022. Hij zal vanuit zijn specialisme als technisch analist zijn verhaal vervolgen waarin hij vooruit zal kijken naar de mogelijkheden voor het nieuwe beursjaar in de vorm van concreet uitgewerkte handelsideeën.

De presentatie geeft u een duidelijk beeld van de status van de Amsterdamse beurs en welke kansen u kunt pakken in het nieuwe jaar. Kortom, verplichte kost voor iedere belegger!

Deze masterclass wordt mogelijk gemaakt door Société Générale, uitgever van beursproducten zoals Warrants, Factors en Bonus Certificaten. Deze beursproducten worden genoteerd op de beurs van Euronext en kunnen via verschillende Nederlandse banken en brokers verhandeld worden. Deze producten zijn bedoeld voor de actieve doe-het-zelf-belegger die een visie heeft op de markt. Ontdek nu het volledige aanbod beleggingsproducten aangeboden door Société Générale via www.sgbeurs.nl

Inschrijven (!!)

Laat een reactie achter