Rondje AEX

Middag-Update AEX

In de middag-update van vrijdag en de VLOG van vanochtend is ingezet op herstel. Reden? Het belang van 697,75.

De insteek luidt het verkleinen van de tweede Delta. Zie dat in de eerste uren van vandaag dit proces is gestart. Let wel, zolang geldt AEX <=Wolk kan de DD op basis van haar stelregels niet anders stellen dan dat sprake is van een reactieve zet.  De eerste magneten zijn vanochtend herhaald op 707,50, 714,00 en 716,75.

Let op (!!). Zie dat de lange lijn van de Wolk inmiddels al onder 716,75 is gedaald. Eerste weerstand daarom op deze lange lijn. Zij noteert momenteel 714,00 (!!), maar is uiteraard dalende met het verloop van de tijd. Anders verwoord, wordt later in de sessie de zone 714,00/716,75 gehaald dan impliceert dat AEX >= Wolk. (!!).

Zolang de AEX zich staande houdt boven 697,75, hetgeen voor nu de verwachting is, blijft de DD op het verlanglijstje zoals afgelopen vrijdag in de update afgegeven en vanochtend in VLOG herhaald.

 

Na de schuiver van vorige week trapt TradeIdee de nieuwe handelsweek af met een Rondje AEX: WeekGrafiek, DagGrafiek & Intra-DagGrafiek.

AEX 30 MinutenGrafiek

AEX DagGrafiek

AEX WeekGrafiek

4 reacties op “Rondje AEX”

 1. Candelaer says:

  Prachtige analyse weer Geert-Jan. Is het mogelijk de drie grafieken hieronder te plaatsen? Dat kijkt wat makkelijker na tijdens de handel.

  Bij voorbaat hartelijk dank.

  Groeten,
  Ruud

  1. Geert-Jan Nikken says:

   …et voila…
   GRS Geert-Jan

   1. Candelaer says:

    TOP!

 2. Geert-Jan Nikken says:

  Ter info….de Middag-Update is reeds geplaatst.
  GRS Geert-Jan

Geef een antwoord