Voor de Cijfers: NN-Group

Morgen is het de beurt aan NN-Group om haar cijfers te tonen. Het publicatiemoment komt op een uitermate interessant moment in de grafiek. Hieronder het verhaal van het hoe en wat voor NN-Group.

NN-Group WeekGrafiek

In de bijgeleverde grafiek zijn een aantal halve cirkels en trendlijnen aangebracht. Sinds het laatste kwartaal 2015 is NN-Group namelijk bezig met het bouwen aan een groot omgekeerd Hoofd-Schouder patroon. De halve cirkels zijn de respectievelijke schouders en hoofd en de neklijn staat getrokken net even boven €33,00. Wordt de rechterschouder wat nader bekeken dan valt op dat deze is opgebouwd uit een dubbel-bodem patroon. De neklijn van dit patroon staat getrokken op €31,45. De zwakte van de achterliggende anderhalve week kan in dit licht bezien worden als de terugtest op de neklijn van dit tweede patroon. Een dag voor de cijfers noteert NN-Group nagenoeg op het niveau van de triggerlijn. De theorie stelt dat deze nu als steun moet fungeren en als springplank naar de neklijn van het grotere patroon net boven €33,00. De cijfers van morgen kunnen voor het spreekwoordelijke zetje in de rug zorgen.

Weet de koers van NN-Group in de komende dagen/weken door de zone €33,00 te klimmen dan mag op basis van het grotere patroon een enorm groot vervolgpotentieel worden verwacht. TradeIdee verzorgt dan ook zeker een update als dat moment inderdaad voorbijkomt. Voor nu de eerste blik op de grote neklijn. Klapt de koers morgen significant onder €31,45 dan verdwijnt het positieve beeld voor NN-Group naar de achtergrond. Rond €30,00 staat immers nog een koersgat open.

Laat een reactie achter