Voor de Cijfers: Boskalis

Ook op de laatste dag van deze week zijn er morgen een aantal bedrijven welke de boeken openen. Een daarvan is Boskalis. Dus vandaag alvast de vooruitblik op TradeIdee.

Boskalis-WeekGrafiek

De trouwe lezer weet dat TradeIdee eind September haar oog liet vallen op onze trots uit Papendrecht en daarom, onder het motto van herstelkandidaat, naar buiten kwam met een TradeIdee Long op deze baggeraar. En het mag gezegd, dat TradeIdee liep/loopt als een zonnetje.

Bijgesloten de bijgewerkte grafiek. Een blik op de huidige stand leert dat het eind September afgegeven eerste koersdoel op €30,50 inmiddels ruim in het scherm staat. In het TradeIdee is echter ook opgemerkt dat het herstel niet slechts tot aan dit niveau hoeft te reiken. Een tweede richtpunt rond €35,00 werd ook afgegeven. Omdat het TradeIdee gebaseerd was op de lange termijn ontwikkeling van Boskalis is het dus gerechtvaardigd om dit tweede ijkpunt voor de komende weken/maanden te herhalen.

Voor de onderbouwing en analyse verwijzen we uiteraard graag naar de uitgebreide analyse van eind September welke met de link hierboven makkelijk is terug te halen. Enige mogelijke terugslag op de cijfers morgen dient dus gezien te worden als herkansing. Het herstel in Boskalis lijkt immers nog niet ten einde!

Laat een reactie achter