Going Dutch Portefeuille verkoopt Turbo Long BAM: 19,70 procent winst

Lees hieronder de oorspronkelijke TradeAnalyse

 

De Going Dutch Portefeuille stapelt rustig verder. Logisch dus dat er plaats gemaakt wordt voor een bouwer. Hieronder de gegevens van de volgende Trade.

Positiedetails     Start       Port.
Item Richting   Punten Datum Prijs   gewicht
BAM Turbo Long (DE000SD3LTZ2) Long 12 01/04/2021 €0,66 4,83%

De koersontwikkeling van BAM zit sinds het laatste kwartaal van 2020 in een positieve ontwikkeling. Dit gegeven wordt objectief ondersteund door de kleur van de richtingaanwijzer, alsook door de ingetekende oplopende diagonaal sinds oktober vorig jaar. Een volgende aanwijzing is de draai van de lange gemiddelde lijn. Zie dat deze in het begin van 2021 van rood naar groen is gesprongen.

Wordt een blik geworpen op de spanningsmeter dan kan opgemerkt worden dat deze bij de meest recente top in de koers van BAM netjes OB is geweest. Met deze gedachte in het achterhoofd moet de recente terugval in de koers gezien worden als een zoektocht naar een volgende hogere bodem. Zie dat de koers in de achterliggende dagen tot rust is gekomen rondom het niveau van de oude top eind 2021. Oude weerstand, nieuwe steun.

Tot slot de snelheidsmeter. Deze staat al sinds begin 2021 duidelijk in de vooruit. Al met al positieve uitgangspunten voor BAM.

DagGrafiek BAM

De portefeuille stapt in ISIN DE000SD3LTZ2 omdat een hogere bodem voor BAM lijkt gezet.

Terug naar PortefeuilleOverzicht. 

Geef een antwoord