Voor de Cijfers: Ahold-Delhaize

In het rijtje van bedrijven welke morgen de boeken openen komt ook Ahold-Delhaize voorbij. Het verhaal van dit fonds is het verhaal van de grote hoofd-schouder formatie. Met het bericht van Amazon werd een aantal weken gelden de neklijn doorbroken. Zoals in de ingetekende grafiek staat afgedrukt noteert deze grofweg rond €18.15. Na een doorbraak volgt veelal een test van de doorbraakzone. Inderdaad heeft het koersverloop in de recente weken in het teken gestaan van een moeizaam herstel richting de neklijn. Deze stijging heeft de vorm aangenomen van een wig-formatie. Een angstig koersfiguur voor de optimisten onder ons.

Ahold-WeekGrafiek

Op basis van het doorbreken van de neklijn heeft staat een TradeIdee Short Ahold uit. Het ijkpunt van het TradeIdee ligt rond €14.00. Nu de neklijn in de hertest in  zicht begint te komen alle reden om dit idee nog een keer aan te halen. De cijfers van morgen zouden weleens de volgende trigger voor lagere koersen kunnen zijn. De blik dient dus strak gericht te zijn op de zone €18.15.

4 reacties op “Voor de Cijfers: Ahold-Delhaize”

 1. Gerry says:

  zal wel net zo gaan als met jullie advies over short gaan op Randstad

  1. Gökhan Erem says:

   Zeg Gerry, had je nog teksten?

 2. Gerry says:

  als ik zo op deze site kijk dan denk ik dat jullie een shorts-zaak moet beginnen, evt. met T-shirts erbij met als tekst bijvoorbeeld: geniet, het leven is al short genoeg”.

 3. Geert-Jan Nikken says:

  Waarde Gerry,
  Mag ik zeggen dat de short Randstad erg lekker loopt….ja dat mag ik…waarvan akte…dank voor het idee van het business modelletje om ook shirts van TradeIdee te maken…ga ik even verder uitwerken…u hoort nog van ons…
  GRS Geert-Jan

Laat een reactie achter