Bang voor Pairs

We hebben vorige week een paar leuke pairtrades kunnen doen, maar ik verwacht dat ik dat de komende weken niet meer zal aandurven…Ik begin namelijk ***flauw te worden en dan wil je geen pairtrades in positie hebben!

Maar terwijl de AEX, volgens de Twindicator, nog steeds op een SHORT staat, staat de SP500 nog steeds op een LONG. Een slot onder de 2418 (vandaag) zou een officiële SHORT in de SP500 triggeren en tot dat level gebroken is, mag je eigenlijk nog geen SHORT hebben. Afgelopen vrijdag een klein “uitstapje” gemaakt naar een aandeel…ik ben namelijk het aandeel Tesla  SHORT gegaan op $374. We traden echt zelden in aandelen…maar mijn Trading Twin Cees Smit  is superflauw op Tesla en hij wacht al maanden met smart om dit aandeel te kunnen shorten en afgelopen vrijdag heb ik daarom ook een kort SHORT ritje kunnen meelopen. Maar goed, ik ben wat meer een daytrader en heb de SHORT gesloten op $361.

Er staat overigens vandaag een goede column op Zerohedge over Tesla…zonder overheidssubsidie koopt bijna niemand een Tesla meer. Het is natuurlijk een kwestie van tijd, maar net als met zonnepanelen zal de subsidie op Tesla natuurlijk verminderd gaan worden, verdeeld gaan worden over andere merken of zal de subsidie zelfs in het geheel gaan verdwijnen. Een een SHORT Turbo Tesla voor de langere termijn is wat dat betreft wel een interessante optie.

Laat een reactie achter