S&P500: Zie Hier

Zie hier de kracht van de stelregel: Reageren, Niet Anticiperen! Het laagste punt van afgelopen woensdag ligt net boven de meegegeven kritieke grens. Door niet te anticiperen kan vandaag vanaf een hoger niveau ingespeeld worden op een aanstaande daling.

SP-IntraDagGrafiek

SP-IntraDagGrafiek

Het kritieke niveau dat in de column van woensdag werd meegegeven werd gezet op 2193. De daadwerkelijk laagste koers werd woensdag gezet op 2194. Vandaag kan het kritieke niveau iets worden aangescherpt. Zij komt te liggen op 2204. De achterliggende gedachte dat de S&P500 aan de vooravond staat van een daling blijft namelijk onveranderd overheersen. Onder 2204 kan deze beweging worden ingezet. In de column van woensdag stond immers al geschreven: Een bekend gezegde luidt, Uitstel, Geen Afstel!

Dat het doorklimmen waarschijnlijk niet helemaal tot aan 2220 zou reiken werd reeds ook opgemerkt. Onder 2204 ligt het eerste ijkpunt uiteraard op 2193. Daaronder komt 2180 in beeld. Het langere termijn doel ligt overigens onveranderd op 2150. En waarschijnlijk nog wel wat lager. Ook vandaag weer, Reageren, Niet Anticiperen! Wordt Vervolgd!

SP-DagGrafiek

SP-DagGrafiek

SP-WeekGrafiek

SP-WeekGrafiek

 

Laat een reactie achter