S&P500: Poging Twee

Omhoog, omlaag en weer omhoog? Zo luidde de vraag van gisteren Het werd echter omhoog, omlaag en onveranderd. Vandaag poging twee. De gisteren afgegeven doelzone blijft nog steeds trekken. Dat impliceert een aanval op  2092.

SP-IntraDagGrafiek

SP-IntraDagGrafiek

De S&P500 is gisteren dieper doorgezakt dan verwacht. Gedurende de sessie weliswaar. Het eindresultaat is een doji-formatie in de dag-grafiek. Dit patroon duidt veelal op een situatie van twijfel tussen kopers en verkopers. Het neergelegde scenario uit de column van gisteren behoeft dus nog niet overboord. Ondanks een ingecalculeerde lagere opening. Anders verwoord, de S&P500 kan nog steeds klimmen naar 2078 en 2092 respectievelijk. Let wel, de twee niveaus behoeven niet al vandaag in het handelsscherm te verschijnen. Begin volgende week mag ook.

De scherpe lezer heeft opgemerkt dat de trendlijn in de daggrafiek onder de bodems van april en mei schuin stijgend loopt. Dit betekent dat een stijging naar genoemde niveaus gezien mag worden al een iets hogere tweede schouder. Het gevaar van de mogelijkheid van een Hoofd Schouder is dus nog niet geweken. Ook niet bij een koers van 2092.

SP-DagGrafiek

SP-DagGrafiek

SP-WeekGrafiek

SP-WeekGrafiek

 

Laat een reactie achter