S&P500: OpgeSloten

In de kleinste grafiek van de S&P500 staan twee trendlijnen ingetekend. Het koersverloop van de index zit al weken opgesloten tussen deze twee lijnen. Ook voor vandaag moet rekening worden gehouden met een koersontwikkeling tussen de aangebrachte weerstand- en steunlijn.

SP-IntraDagGrafiek

SP-IntraDagGrafiek

Een horizontale lijn rond 2180 en een diagonaal oplopende lijn rond 2145. Dat zijn de startpunten voor de S&P500 voor deze week. Al enkele dagen zit de index gevangen in een bandbreedte. De verwachting luidt dat deze piketpalen ook in de eerste dagen van deze week dienst zullen doen. In de achterliggende dagen is de RSI niet tot boven de OB-lijn geklommen of tot onder de OS-lijn gezakt. Een objectieve ondersteuning voor de visie dat momenteel sprake is van een impasse. Geduld dus. De vorige week gedane uitspraak dat de S&P500 in de komende dagen kan verzwakken richting 2135 blijft echter onaangetast.  Wordt Vervolgd!

SP-DagGrafiek

SP-DagGrafiek

SP-WeekGrafiek

SP-WeekGrafiek

2 reacties op “S&P500: OpgeSloten”

  1. Pieter says:

    Het wordt een spannende avond voor de lijn….. ben benieuwd of er vanavond weer een pak gillende keukenmeiden opgemaakt kan worden want ik heb nog wel een klein voorraadje…. :-))))
    Ik ben bang dat hij er vanavond wel eens doorheen kan zakken, maar het is nog geen 22.00 uur natuurlijk

  2. Pieter says:

    excuus, GRS uiteraard!

Laat een reactie achter