S&P500: Niet Gelukt

Het eerder deze week afgegeven ijkpunten-lijstje staat onveranderd overeind. Wel moet natuurlijk gezegd worden dat de insteek van deze week niet is gelukt. De verwachting luidde immers dat deze week in het teken zou staan van de pullback op 2300.

SP-IntraDagGrafiek

SP-IntraDagGrafiek

Veelal wordt geduld beloond. Ook nu lijkt hiervan weer sprake. In de S&P500 staan onder de huidige koers een aantal horizontale lijnen getrokken. De onderste drie zijn eerder deze week reeds benoemd op 2322, 2311 en 2300 respectievelijk. Vandaag wordt daar een hogere lijn bijgevoegd. Deze staat getrokken rond 2339. De lijnen krijgen de functie van magneet mee. Want ondanks het feit dat de S&P500 wat hoger is gegaan dan in eerste instantie was ingeschat blijft de gedachte van terugvallende koersen onveranderd aanwezig. De benoemde niveaus zijn de eerste ijkpunten waarbij opgemerkt dat de S&P500 naar alle waarschijnlijkheid vandaag al de hoogste lijn gaat doorbreken. Het scenario blijft het scenario. Waarbij opgemerkt dat het allemaal wat langer tijdsbeslag heeft dan ingeschat. Waarvan Akte. Wordt, vanaf volgende week dinsdag, Vervolgd!

SP-DagGrafiek

SP-DagGrafiek

SP-WeekGrafiek

SP-WeekGrafiek

3 reacties op “S&P500: Niet Gelukt”

 1. Geert-Jan Nikken says:

  Waarde Bert,
  Dank voor uw bericht van gisteren. Bij het nalezen van mijn post van gisterochtend begrijp ik dat deze ook als vervelend geïnterpreteerd kan worden. Dat was uiteraard geenszins mijn bedoeling. Achteraf had ik beter die post niet kunnen plaatsen. Excuses. Moedig gaan wij voort met de strijd. Zowel aan het aandelenfront alsook aanstaand weekend tegen de degradatie-kandidaat. Moed tanken voor de finale slag de zondag daarna tegen…”de gekste”…Uw plekje, uiteraard schouder aan schouder, op de Coolsingel is gereserveerd.
  GRS Geert-Jan

 2. Bert says:

  Waarde Geert-Jan,
  Zéér hartelijk dank voor uw (Rotterdamse) respectvolle ‘F-kameraadachtige’ excuse.
  Idd. gaan wij moedig verder volgens uw wederom gelijkhebbende, degelijke en geduldige
  analyses vwb de S&P ‘koopgoot’.
  Als ik u goed verstaat komen die ‘boeren uit Eindhoven’ eind febr. op bezoek ? Dan
  zullen onze door die ‘junkies vah Spange’ genoemde F-‘kakkerlakken’ deze ‘kierewieten’
  wel effe in het ‘Maasoord’ schoppen waardoor de achterstand 11 punten wordt.
  In ieder geval ook hartelijk dank voor de reservering op de Coolsingel. Zal dan de
  Floridaanse zon meenemen
  MVG,
  ‘Gouwe – schouder aan schouder- Gozer’,
  Bert

  1. Wilco says:

   Ik reken op nog maar 5 punten achterstand na volgende week zondag en een bloedstollende ontknoping van de competitie!

Laat een reactie achter