S&P500: Natte Voeten?

Aan het begin van de week is de term Woelige Wateren geïntroduceerd. Ook gisteren was er weer wat beweging in de S&P500 waar te nemen, maar tegen het slaan van de slotgong bleef de schade beperkt. Vandaag weer?

SP-IntraDagGrafiek

Storm in een glas water. Aldus de laatste DailyDosis. Vraag is of dat na vandaag nog gezegd kan worden. Tot nu toe werkt de strategie van “geef de S&P500 wat ruimte” redelijk aardig. De ruimte die gegeven moet worden is gezet op 2416. In dit licht raad ik u aan ook de column van Gerard Kaldewaaij  te lezen. Hij verwijst naar nagenoeg hetzelfde draaipunt. Na de flirt van gisteren met de hoogste koersen tot nu toe zet de S&P500 vandaag weer in richting 2416. Let in deze weer op de RSI, want als deze net als bij de vorige afdalingen niet onder de OS-lijn duikt dan is het zeer aannemelijk dat tegen het slaan van de slotgong een groot deel van het verlies al weer is weggepoetst. De slotconclusie blijft daarom de slotconclusie: Zolang de S&P500 zich weet te handhaven boven 2416 blijft de positieve vooruitblik gehandhaafd. Wordt Vervolgd!

SP-DagGrafiek

SP-WeekGrafiek

2 reacties op “S&P500: Natte Voeten?”

 1. Bert says:

  Waarde Geert-Jan,
  Dank voor uw DD.
  Worden deze S&P500 “schoenen” wat ‘rebounding’ droger bij slot boven (gisteren steun, nu weerstand {?} ) : 2430 ?
  MVG.,
  Bert

 2. Geert-Jan Nikken says:

  Waarde Bert,
  De schoenen zijn wat mij betreft droog zolang we boven 2416 noteren. Dus wat mij betreft nog steeds buy the dip nu we onderweg zijn naar 2416.
  GRS Geert-Jan

Laat een reactie achter