S&P500: Kleine Stapjes

Afgelopen vrijdag wist de S&P500 inderdaad de ATH weer wat scherper te zetten. Het eindresultaat van een week handel is een bescheiden winst. Dat neemt echter niet weg dat de trend nog steeds de trend is. Dus ook deze week geldt weer: Gewoon de trend volgen!

SP-IntraDagGrafiek

In de laatste DailyDosis van vorige week is aangegeven dat de blik voor de S&P500 in de komende dagen op 2564 komt te liggen. Het aanscherpen van de ATH afgelopen vrijdag valt dus netjes binnen het neergelegde scenario. Aan het begin van deze week wordt de visie van 2564 daarom herhaald.

Zoals in de titel al is verwerkt moet rekening worden gehouden met het gegeven dat de index momenteel slechts kleine stapjes zet. Zoals vorige week echter aangegeven blijft de visie positief zolang de graadmeter zich staande weet te houden boven 2540. De verwachting luidt dat zij vandaag in staat moet zijn om dit te doen.

Dus net als vorige week, de week daarvoor en de week weer daarvoor luidt de strategie: Geef de S&P500 wat ruimte om haar werk te doen. De ondertoon van de DailyDosis was en is positief. Wordt Vervolgd!

SP-DagGrafiek

SP-WeekGrafiek

3 reacties op “S&P500: Kleine Stapjes”

 1. Bert says:

  Waarde Geert-Jan,
  Dank voor uw DD.
  Piketpaaltje : 2552 biedt dat nog een soort “steun” in geval daling richting 2540 (?).
  MVG.,
  Bert

 2. Geert-Jan Nikken says:

  Waarde Bert,
  Ik denk dat het belang van 2552 duidelijk is afgenomen. Vorige week zijn we een aantal keer door dit niveau gelopen, zowel omhoog als omlaag.
  GRS Geert-Jan

 3. Bert says:

  Waarde Geert-Jan,
  Bedankt. Dàn weten we dat dit paaltje is “omgevallen”.
  MVG.,
  Bert

Laat een reactie achter