S&P500: Kabbelend Water

Nadat de S&P500 eind vorige week door de steunlijn van het oplopende trendkanaal is gezakt, is nog niet echt sprake geweest van sterk dalende koersen. Nog steeds het verhaal van de kanalen. Alleen wel kanalen met daarin Kabbelend Water.

SP-IntraDagGrafiek

SP-IntraDagGrafiek

Dat het koopenthousiasme aan het opdrogen is klopt. Dat de S&P500 onder verkoopdruk staat klopt vooralsnog wat minder. De index zit gevangen tussen twee horizontale lijnen. Hierbij kan worden opgemerkt dat zij de laatste twee sessies relatief dicht tegen de bovenste lijn fluctueert. Onveranderd blijft echter de gedachte dat oplopende koersen gezien moeten worden als jeugdig enthousiasme en dat de zone 2150 haar aantrekkingskracht nog niet heeft verloren. Of dat betekent dat de index vandaag in een vrije val terecht komt valt daarentegen nog wel te bezien. Of zij nog veel opwaartse potentie heeft mag ook in twijfel worden getrokken. Voor nu blijft het eerste ijkpunt 2150. De vaste lezer weet wat gisteren en in eerdere columns over dit niveau is geschreven. Wordt Vervolgd!

SP-dag

SP-WeekGrafiek

SP-WeekGrafiek

 

 

 

5 reacties op “S&P500: Kabbelend Water”

 1. Hoekstra says:

  “Kabbelend Water” => de 1e e is weggevallen in de koptekst

 2. Geert-Jan Nikken says:

  Dank
  GRS Geert-Jan

 3. Joshua says:

  Het wil nog niet echt draaien GJ elke dag een mini stapje hoger, maar wie weet gooien de amerikanen de handdoek binnenkort in de ring.

 4. Joshua says:

  Misschien zien we vanavond het begin van een bescheiden daling.

 5. Wilco says:

  Helaas voor al mijn geld komen de scenario’s voor zowel de aex als de sp totaal niet uit en heb ik een rotweek.

Laat een reactie achter