S&P500: Geen Muziek

Vandaag gaat ook de S&P500 weer van start. De slotopmerking uit de laatste DD van vorige week aangaande een verdere stijging luidde: “Laat ons niet te veel op de muziek vooruitlopen.” Inderdaad start ook deze handelsweek weer met de opmerking: Zijwaarts!

En opnieuw was het afgelopen vrijdag vrij scherp het niveau 2940 waarop de S&P500 stuk liep. De horizontale lijn op dit niveau staat daarom ook deze week weer prominent ingetekend in onderstaande grafiek. Naast deze lijn staan nog een aantal andere lijnen ingetekend.

Tezamen vormen zij de belangrijkste keer- en of draainiveaus van dit moment voor de S&P500. Na het afdraaien op de belangrijkste weerstand gaat de aandacht vandaag uit naar de twee lijnen op respectievelijk 2904 en 2890. De verwachting luidt dat de S&P500 naar deze zone kan afdalen. De verwachting luidt tevens dat de RSI in deze stap niet tot onder OS daalt. Reden om wat koopinteresse in de aangehaalde zone te verwachten.

Al met al leuke stappen voor de korte ritjes Het iets langere beeld uit zowel dag- als weekgrafiek laat na vorige week echter nog steeds geen verandering zien: Zijwaarts!

Technische Analyse S&P500 3 september 2019 30 MinutenGrafiek

In onderstaande dag-grafiek staan slechts de twee lijnen op 2940 en 2824 ingetekend. Een blik op deze grafiek ondersteunt de hierboven neergelegde stelling dat de S&P500 momenteel redelijk gevangen zit tussen deze lijnen. Op en Neer.

Wordt Vervolgd!

S&P500 DagGrafiek

Technische AnalyseS&P500 3 september 2019 DagGrafiek

Laat een reactie achter