S&P500: Doedele Doji

In de DailyDosis van gisteren werden de twee grenzen voor de huidige handelsruimte aangegeven. Een blik op de grafiek leert dat de S&P500 zich dinsdag inderdaad wederom netjes binnen de geslagen piketpaaltjes heen en weer bewoog. Vandaag dus maar weer dezelfde paaltjes.

SP-IntraDagGrafiek

De titel van vandaag is een directe verwijzing naar de dag-grafiek en de week-grafiek. In beide grafieken staat na gisteren een doji-formatie. Zoals bekend duidt dit patroon op twijfel. Nu moet gelijk de opmerking worden gemaakt dat de week-grafiek pas twee sessies onderweg is. Voordat het vrijdagavond is kan er nog van alles gebeuren. Maar toch, het vermelden van de dubbele doji is wel noodzakelijk.

Vraag na het lezen van voorstaande zinnen is dan natuurlijk gelijk: wat kan er nog gebeuren tot vrijdag? Het antwoord op deze vraag moet naar alle waarschijnlijkheid luiden: niet veel. In de inleiding van vandaag is niet voor niets al genoemd dat dezelfde paaltjes als gisteren waarschijnlijk ook vandaag dienst zullen doen. Zoals bij de vaste lezer bekend staan deze geslagen op 2552 en 2540 respectievelijk. De korte prik gisteren boven 2552 had weinig bestaansrecht daar de RSI tegelijkertijd perfect afketste op de aangebrachte horizontale weerstandslijn.

Let wel, onder 2540 volgt 2528. En de titel van vandaag is een directe verwijzing dat de mogelijkheid van dit laatste na gisteren een stap dichterbij is gekomen. Wordt Vervolgd!

SP-DagGrafiek

SP-WeekGrafiek

Laat een reactie achter