AEX: Verloren Dag

Gisteren kabbelde de AEX rustig naar de slot-gong. De flirt met de zone 452 was daar maar vooralsnog is de index niet veel verder gekomen dan slechts dat. Vanochtend wordt het waarschijnlijk weer afwachten rond de genoemde zone.

AEX-IntraDagGrafiek

AEX-IntraDagGrafiek

De AEX besloot gisteren een rustdag in te lassen. Met het uitblijven van richting en sturing vanuit de andere kant van de oceaan kwakkelde de Amsterdamse hoofdindex gedurende de sessie zijwaarts voort. In de kleinste grafiek is een krap oplopend trendkanaal ingetekend. De verwachting luidt dat de graadmeter vanochtend opnieuw binnen deze nauwe bandbreedte van start gaat. De bewegingsruimte is in eerste instantie dus beperkt en het wachten is op nieuwe impulsen vanaf de overkant. De piketpalen staan in eerste instantie geslagen op 452 en 448/447.

Morgenavond is het zover. Het TradeIdeeWebinar: Goud als Tegengif! In deze tijden van abrupte marktbewegingen en monetair (wan)beleid, kan goud als tegengif dienen. In dit TradeIdee-webinar laten wij u vanuit zowel de fundamentele alsook de technische benaderingen zien, hoe en waarom goud door de belegger kan worden aangewend om de beleggingsportefeuille te verzekeren. Gökhan Erem (LeoMont) en Alexander Sassen (Sassen Research) zijn uw sprekers. Een webinar dat u niet mag missen.

 

Schrijf in: Goud als Tegengif!

 

 

5 reacties op “AEX: Verloren Dag”

 1. Ap says:

  Hoe staat het met de eerder opgegeven doel 438/439?? Of verwachten jullie die niet meer?

  1. Nikken says:

   Jazeker wel.

 2. Jan says:

  zou ook fijn zijn als er iemand terug kwam op het artikel veer tien, eu/usd

 3. Cashier says:

  Is het (aankomende) SHS patroon nu nog valide of kunnen we dit als een vals signaal beschouwen ? Of moeten we daarvoor eerst de 457 op de borden zien ?

  1. Geert-Jan Nikken says:

   De mogelijkheid van het vormen van het patroon is zeker nog valide. Pas boven 457 komt het te vervallen, waarbij natuurlijk wel opgemerkt dat hoe dichter de AEX de zone 457 nadert, hoe minder het patroon wordt. Vandaar dat in de achterliggende dagen is verwezen naar de zone 452. Idealiter moet nu de draai neerwaarts komen terug naar in eerste instantie 439/438 (zie in deze ook het antwoord op de vraag van Ap deze ochtend) en dan door naar 426.

   GRS Geert-Jan

Laat een reactie achter