AEX: Uw Vraag

Eén van de mogelijkheden welke TradeIdee u biedt is het stellen van vragen. Onder iedere column kunt u reageren. Dit weekend zijn twee vragen binnengekomen over het verdere koersverloop van de AEX.

AEX-IntraDagGrafiek

AEX-IntraDagGrafiek

“Beste Geert-Jan, Nabeurs alweer voorbij de 452, toch maar verder omhoog, of verwachten jullie toch een daling volgende week?”en “Deze vraag houd mij ook bezig… vallen we eerst nog terug naar de eerder genoemde 440 of meteen door naar 460/470?”

Vanochtend zet de AEX de aanval in op de zone 452. Zoals vorige week aangegeven moest met deze ontwikkeling rekening worden gehouden zodra de graadmeter zich zou weten los te weken van de zone 448/447. In de laatste column van vorige week is echter ook aangegeven dat de verwachting luidde dat de RSI de verdere stijging van de AEX waarschijnlijk niet zou volgen. Anders verwoord, de verwachting luidde en luidt dat de indicator in het laagste tijdsframe niet overtuigend meer boven de OB-lijn uitkomt.

Het uitblijven van een ondersteuning vanuit de RSI is afgelopen vrijdag aangeduid als een aanwijzing voor het neergelegde scenario van een daling terug naar 439/438. Om concreet antwoord te geven op de gestelde vragen dus het volgende: Indien vanochtend wederom blijkt dat de RSI achterblijft bij de index dan staat het scenario van een terugval in de komende dagen onveranderd overeind.

Door omstandigheden komt de WeekAftrap deze maandag te vervallen. Wel wil ik u graag wijzen op het TradeIdeeWebinar van aanstaande woensdag: Goud als Tegengif! In deze tijden van abrupte marktbewegingen en monetair (wan)beleid, kan goud als tegengif dienen. In dit TradeIdee-webinar laten wij u vanuit zowel de fundamentele alsook de technische benaderingen zien, hoe en waarom goud door de belegger kan worden aangewend om de beleggingsportefeuille te verzekeren. Gökhan Erem (LeoMont) en Alexander Sassen (Sassen Research) zijn uw sprekers. Een webinar dat u niet mag missen.

Schrijf in: Goud als Tegengif!

AEX-DagGrafiek

AEX-DagGrafiek

AEX-WeekGrafiek

AEX-WeekGrafiek

 

 

Eén reactie op “AEX: Uw Vraag”

  1. Rocker says:

    Hij kan het nog steeds leuk vertellen maar zelf presteren, ho maar.

Laat een reactie achter