AEX: Mind de Gap

Vandaag start de AEX wederom met enthousiasme. Ditmaal van het negatieve soort. Opnieuw dus een koershiaat. De recente geschiedenis leert dat de gaps op de dag zelf of in slechts enkele dagen daarna worden gevuld. Waarvan Akte!

AEX-IntraDagGrafiek

AEX-IntraDagGrafiek

Vandaag opent de AEX direct de aanval op de zone 516. Het is precies een week geleden dat de index ook deze zone bezocht. Destijds fungeerde zij als steunzone en springplank. Tot nu toe heeft dat springen echter slechts geresulteerd in een lagere top op maandag. Alle reden dus om aan te nemen dat de test/aanval op 516 ditmaal sterker en zwaarder zal zijn. Ook omdat de gemiddelde lijnen in de dag-grafiek, waarover steeds is opgemerkt dat deze aan het convergeren waren, inmiddels een cross laten zien. Het hertesten van het laagste niveau van vorige week woensdag betekent ook dat de eerste gemiddelde lijn uit de week-grafiek zwaar onder druk komt te staan. Deze dynamische steunlijn is met het verloop van de tijd immers opgelopen tot aan grofweg 518. Al met al dus geen ontwikkeling in lijn met de verwachting dat de graadmeter deze week onderweg zou gaan naar 529. Weet de index in het eerste uur niet te stabiliseren rond de laagste koers van vorige week vrijdag dan mag aangenomen worden dat het koersgat uit de dag-grafiek, welke onveranderd ingetekend staat, gaat trekken. Zoals bekend hoort bij de aangebrachte rode cirkel een niveau van 513. Let wel, zoals in de inleiding reeds opgemerkt is in de afgelopen weken gebleken dat nieuwe koershiaten een aanzuigende werking hebben. De theorie stelt dat de geschiedenis de neiging heeft zich te herhalen. Dit zou betekenen dat na het opzoeken van de koers van vorige week de AEX weer kan gaan klimmen. Vooralsnog lijkt dit laatste het meest waarschijnlijke scenario voor vandaag. Wordt Vervolgd!

AEX-DagGrafiek

AEX-WeekGrafiek

92 reacties op “AEX: Mind de Gap”

 1. Fred says:

  Een goedemorgen alle waarden.

 2. jan says:

  Thnx GJN
  Toen ik vorige week aangaf dat we lager gingen werd me dat min of meer niet in dank afgenomen door een aantal forumleden. Onterecht werd gezegd dat de trend UP is. Maar bij de aex is die vanaf mei dalend.
  Ik heb hier een lijstje van koersdoelen: mid aug 507/500, dan 534 zone (!!), dan dieper dan 500. Garantie tot aan de vloermat! 550 kunnen we volgens mij vergeten.
  Dit zijn dus de grote bewegingen, in detail gaat niks in een rechte lijn.

  1. Frank says:

   Waarvan akte Jan! Je werd idd voor gek verklaard, met stelligheid. Goed dat je poot stijf hebt gehouden!. Maar heb je je short positie nog? Op tijd winst nemen he….

 3. Geert-Jan Nikken says:

  Waarde Jan,
  Het zoet komt u vandaag toe. Waarvan Akte! Toen ik in mei riep dat we tegen de weerstandlijn aanliepen en lager zouden gaan werd mij dat ook niet in dank afgenomen. Het kon alleen maar omhoog. Ik kan me nog een mooie reactie herinneren of mijn Blik van de Nik al in de prullenbak kon. Nu we lager staan op het koersgat welke de focus was van mijn Blik op de Nik lees ik weer dat ik te positief ben. U ziet: Forumleden zijn een wispelturig volk.
  GRS Geert-Jan

  1. Fred says:

   Waarde meester Geert. Ach zo wispelturig zijn ze nu ook weer niet, ze willen alleen graag dat u ‘s morgens een lijstje plaatst met welke turbo’s ze moeten kopen op welk moment en hoe laat ze die weer moeten verkopen. Een keer of 5 per dag in- en uitstappen zal aanvankelijk voldoende blijken. En de bijbehorende tijden behoeven echt niet op de seconde nauwkeurig te zijn de eerste weken, op de minuut volstaat voorlopig.

 4. jan says:

  Waarde Frank, Ik heb swingshorts tot en met augustus, daarnaast doe ik kortere deals, zonet alle korte termijn shorts geloosd (misschien iets te vroeg, weet ik niet). De swingshorts blijven dus in portefeuille

 5. jan says:

  Zoals ik aangaf, ik heb respect voor de mensen die heel lang de trend kunnen volgen, ik heb dat geduld niet. Maar die traders leveren ook altijd een brok winst in, als het eenmaal begint te dalen. (op de dag van de top is de trend nog steeds up). All in the game, ieder zijn eigen timeframe.

 6. Jan B says:

  Overdrijf je nu niet een beetje GJN? Vorige week maandag stelde je dat de scherpe kantjes verdwenen waren en dat de AEX kon gaan stijgen, het tegendeel is gebleken….

 7. Geert-Jan Nikken says:

  Waarde JanB,
  Ik schrijf toch…lees ik weer dat ik te positief ben…vergeet niet…op 516 ben ik begonnen met mijn opmerking…over scherpe randjes…we staan nu zegge en schrijve 3 indexpunten lager dan 516…ik heb op dit forum geleerd…dat je dat moet zien als…ruis…
  GRS Geert-Jan

 8. Dries Roelvink says:

  Dries heeft voorzichtig al wat EXTRA GELE ZWEMBROEKJES besteld…

 9. Jan B says:

  Beste Fred,

  Het valt me elke keer op dat als iemand ook maar iets van kritiek laat horen op GJN jij elke keer uit je slof schiet.
  GJN lijkt mij een volwassen vent die heel goed voor zichzelf kan zorgen, gisteravond ging je bij Wilco ook al zo te keer, waarom toch??
  Als GJN het goed heeft gezien krijgt hij alle complimenten, maar als hij fout zit mag dat ook gewoon op een nette manier gezegd worden.

  Kom nu eindelijk eens met een inhoudelijke reactie!!

  1. Jos says:

   Volledig mee eens!

  2. Fred says:

   Waarde Jan B, kritiek is uiteraard (nog steeds) een groot goed. Echter het frappeert mij hoe velen waarden hier slechts op een kort timeframe denken en bediend willen worden.
   Uiteraard staat het eerste een ieder vrij, het tweede lijkt mij echter wat veel gevraagd.
   Dat ik bij een kleine kritische noot t.o.v. meester Geert uit mijn zomerse Bommelschoen schiet zal ten gronde liggen aan het feit dat ik eigenlijk het jongste broertje van meester Geert ben en een ietwat familieziek. Waarvoor hierbij een mea culpa.
   Uw opmerking m.b.t. de waarde Wilco begrijp ik echter niet geheel en al, aangezien ik gisteren op het forum geen enkele bijdrage van zijn hand heb kunnen bespeuren, laat staan een reactie mijnerzijds daarop.
   Tot slot rest mij te melden dat ik in de veronderstelling verkeerde gisteren enkele inhoudelijke reacties te hebben geplaatst d.m.v. mijn in- en uitstap bij bepaalde posities, dewelke hebben geleid tot het verwerven van een voiture van het merk Seat en om nog wat nauwkeuriger te zijn, van het model Ibiza.
   Gezien de gemoedstoestand die mijn pennevruchten bij u te weeg brengen, zal ik zeker in de toekomst proberen indien ik hier post, wat vager en algemener te zijn.
   U nog een vruchtbare dag toewensend,

   Fred

 10. Hoekstra says:

  “U ziet: Forumleden zijn een wispelturig volk.”
  Ik kan me niet aan de indruk onttrekken, dat de columnist ook hiertoe behoort.
  Mike heeft zich lang stilgehouden, maar gisteravond was hij weer even aanwezig.

 11. Jan B says:

  Waarde broer van GJN,

  Ik heb mijn vergist, ik bedoelde Mike en niet Wilco.
  Gewoon je verkoop orders doorgeven vindt ik niet echt inhoudelijk, verder valt het me op dat u elke positie waar u melding van maakt winstgevend afsluit, een 100% score dus, gefeliciteerd daarmee want dat lukt zelfs Warren Buffet niet!
  Verder wil ik zeggen, laat iedereen gewoon in zijn waarde, ook mensen die op een kort timeframe zitten.
  Misschien kunt u een inhoudelijke reactie geven waarom u denkt dat Mike geen gelijk had gisteravond, u heeft mij ook al een paar keer belachelijk proberen te maken n.a.v een reactie van mij, dus graag een nette inhoudelijke reactie.

  1. Fred says:

   Waarde Jan B,
   een vergissing is menselijk, het zei u vergeven.
   Waarom ik meldde wanneer ik gisteren in- of uitstapte en waarin, was alleen omdat me dat duidelijker leek dan een heel verhaal te houden waarom ik dacht waar het heen ging etc. Tegen die tijd was het moment ook al gepasseerd geweest. Overigens vermoed ik dat het voor Warren Buffet moeilijker ligt om wat profijtelijke trades op rij te doen aangezien hij in aandelen belegt voor de lange termijn en ik slechts op een regenachtige dag besloot wat daghandel er bij te doen.
   Mijn post aan Mike was naar aanleiding van het feit hij het grappig vond dat iemand (in dit geval meester Geert) scheef zat. Persoonlijk vind ik dat niet zo kies. Vooral omdat het werk dat meester Geert voor de bezoekers van deze site doet belangeloos is.
   Maar soit, het sop is de kool niet waard.
   Verder ben ik me er niet van bewust dat ik al enige malen geprobeerd zou hebben u belachelijk te maken. Mocht u dat zo ervaren, dan vermoed ik dat er sprake is van een misverstand.
   Ik hoop dat deze reactie voldoet aan uw normen van “inhoudelijk” en “net”.

   Rest mij nog een kleine PS: het woordje “dus” in de laatste regel van uw post komt op mij wat dwingend en belerend over.
   Ik neem echter graag aan dat dit ook op een misverstand berust. Dus wat mij betreft zand over al deze futiliteiten en weer fluks terug naar de beurs teneinde de nodige pecunia te verzamelen.

 12. Steven says:

  Even ter vermelding hier dat het gap in de daggrafiek op 513,36 van (21/04/17) vandaag eindelijk gesloten is en dat er nog altijd een gap open staat op 496,50 (28/02/17), kan nog een richtpunt worden voor binnenkort zolang de trend neerwaarts blijft (correctie)

 13. jan says:

  SP500 nu op belangrijke waarde 2415 zone, de ami’s slapen nog (maar niet allemaal), mogelijk pas opleving later op de dag? Ben erg benieuwd. Ik doe nog ff voorzichtig, beetje scalpen.

 14. Maurice says:

  Ik zit ‘lekker’ scheef met mijn longs, maar ik houd ze wel vast en hoop weer op betere tijden, want nu mijn verlies nemen zie ik niet zitten !

 15. Geert-Jan Nikken says:

  Misschien dit weekend toch weer eens een keertje eten bij mijn ouders… want ik wist waarlijk niet… dat ik een broertje heb…
  GRS Geert-Jan

  1. Jan B says:

   De familieband is blijkbaar toch niet zo sterk 🙂 Ik geloof dat Fred lelijk door de mand valt!

   1. Jos says:

    Of Geert-Jan schaamt zich voor zijn broertje zijne inbreng, en ontkent nu bij hoog en bij laag dat hij geen broer heeft 😉

 16. Hoekstra says:

  AEX island reversal met een island van ruim 2 maanden.

 17. jan says:

  Jullie raden nooit waar ik heen ga met vakantie!

 18. Jan B says:

  We are going to Ibiza!!

 19. jan says:

  JanB: in 1 keer goed!! hahaha
  Vliegtuig naar Valencia, aldaar met een jacht naar Ibiza varen en 2 weken langs de havens van Ibiza cruisen en weer naar Valencia varen.

 20. Geert-Jan Nikken says:

  Waarde Jan,
  Net op het plein van Marseille…een last minute naar…Oslo geboekt…
  GRS Geert-Jan

 21. Jan B says:

  Dat betekent wel GJN, dat je onderweg niet uit kunt stappen!

 22. Geert-Jan Nikken says:

  Waarde JanB,
  Maakt u geen zorgen…jaren in opleiding geweest bij de Seals…kan dus uitstappen op ieder moment van de vlucht…:-)
  GRS Geert-Jan

 23. DD.Loran.DD says:

  Zojuist de rebound longs gesloten. Waarschijnlijk zal er wel een gap close komen, maar ik ga die niet afwachten en heb mijn winst gepakt. Gisteren was ik na de eerste stijging te laat met verkopen, dus nu niet getreuzeld.

 24. Jan B says:

  GJN is niet voor een gat gevangen!

 25. Jan B says:

  Beste Fred,

  Ik heb je reactie gelezen maar heb geen idee wat ik ermee aan moet, je stelt je voor als broer van GJN, terwijl GJN aangeeft geen broer te kennen, als het een grap moet voorstellen dan is het in mijn ogen een slechte.

  1. Fred says:

   Waarde Jan B, het was inderdaad een kleine kwinkslag n.a.v. de vraag waarom ik z.g. meester Geert verdedigde. 😉
   Als je verder geen idee hebt wat je met mijn reactie aan moet: soit het zij zo.
   Zullen we het daar maar bij laten?

   1. Jan B says:

    Ik laat het rusten Fred.

 26. Geert-Jan Nikken says:

  Middag-Update:
  Na de lagere opening waarin inderdaad een nieuw hiaat is gevormd is de AEX inmiddels weer terug op 516. Dat de koers rond dit niveau hapert valt te verwachten. Immers, de oude steun van vorige week kan nu als eerste obstakel aangemerkt worden. In lijn met de expliciet gekozen titel van vanochtend luidt de verwachting wel dat deze uiteindelijk wordt doorbroken. De visie blijft dat het koersgat trekt. De eerste stap in dit proces is reeds gezet.
  GRS Geert-Jan

 27. Roberto says:

  Jan B. aub geen tijd aan besteden, verspilde moeite.

  1. Jan B says:

   Je hebt gelijk Roberto, en dat gedoe met “meester” wordt ik ook een beetje simpel van.

 28. Geert-Jan Nikken says:

  Even voor de duidelijkheid… ik heb nooit om de titel meester gevraagd… voordat ik daar ook nog de schuld van krijg… noem mij maar gewoon… grote ziener… 🙂
  GRS Geert-Jan

 29. ole says:

  De 514 kan bij mij van het lijstje.
  Op naar de volgende, en ja dat weet ik pas a.s. zaterdag :\

  gr.

 30. Roberto says:

  Ole, want dan krijg je de nieuwe nieuwsbrief 🙂 ?

  1. ole says:

   Harharhar, nee die nieuwsbrief die ben ik zelf 🙂
   twitter ole in het berenbos

   gr.

 31. Roberto says:

  Beste heer Nikken, helemaal eens ! U bent de grote ziener….met die 5.. zat U alvast goed. Succes verder !

 32. Jan B says:

  Bedoel je nou de 529 Roberto? 🙂

 33. Roberto says:

  nou die 5xx had-ie iig juist. Nou de andere getallen nog 🙂

 34. Wietzendorf says:

  Toch geen last van valse bescheidenheid GJ ? : – )
  Ben gedraaid.
  6,5 pntn. winst.
  Van 523,5 naar 516.
  512 was beter geweest, maar goed.

  Sluiten van dat oude gap is voor mij de reden voor het draaien.

  mvg.

 35. Wietzendorf says:

  pffff.

 36. jan says:

  Bingo. Daar was de pr op de 1 minuut (tot aan os)

  1. Fred says:

   Ja de Euro/$ kreeg even een flinke tik op geruchten dat de markt de woorden van Draghi gisteren verkeerd begrepen had….

 37. Bert says:

  Beste Fred,
  Vond zelf dat de EUR/USD bij 1,1360 OB was geworden. Afkoelen naar “steun” 1.1300 om dàn weer in te stappen ? Heb die vraag ook gesteld aan Gokhan.
  MVG.,
  Bert

  1. Fred says:

   Waarde Bert, ik ben het met u eens. Het ging alleen wel erg hard.

 38. Bert says:

  Waarde Fred,
  THKS !

 39. Roberto says:

  Als je echt maar dan ook echt helemaal naar de kloten wil gaan moet je naar timeframes als 1 min kijken en dan het liefst in combinatie met NR en PR. Succes verzekerd. Schieten op alles wat beweegt

 40. Bert says:

  Waarde Fred,
  Oh ja, nu gisteren de S&P500 rond 2420 OS is geworden – volgens Art Cashin hier -, ben nu weer ingestapt voor dat ritje naar dat ‘ultieme’ doel 2454 èn na Q2 bedrijfsresultaten misschien: 2478.
  MVG.,
  Bert

  1. Fred says:

   Waarde Bert, sta mij toe enige twijfel te hebben aan dat koersdoel van de S&P.
   Zelf wacht ik nog even af zonder positie.
   Om anderen niet te ergeren door bij het aangaan van een positie dit te vermelden, zal ik dit slechts doen indien er iemand om vraagt.

   1. Bert says:

    Waarde Fred,
    Gezien deze posten vandaag, begrijp ik uw gewaarde standpunt qua in te nemen posities.
    Wellicht kunt u dat het beste op z’n Vlaams klasseren : “gezever”.
    MVG.,
    Bert

 41. Geert-Jan Nikken says:

  Scherpe randjes zijn een beetje van de daling. Wederom wordt korte metten gemaakt met de neerwaartse ambitie van de AEX.
  GRS Geert-Jan

  1. Bert says:

   Waarde Geert-Jan,
   Heeft u nog tijd voor uw S&P500 DD ?
   Alvast bedankt.
   MVG.,
   Bert

  2. Roberto says:

   Weer eens heer Nikken ! Is toch een beetje de salami crash aan het worden van die mei top Gewoon weer terug naar 523-525. Daar maar weer eens kijken.

 42. jan says:

  Nu schijn ik ineens weer naar de kloten te gaan omdat ik naar de 1 minuut grafiek kijk haha.
  Vorige week zou ik al naar de kloten gaan omdat ik aan shorts dacht.
  Aan waarschuwingen geen gebrek hier. Top!

 43. Roberto says:

  jan, ga zo door ! Echt, jij bent straks een van de eersten die afhaakt op dit forum. Gebaseerd op jarenlang ervaring mbt dit soort ‘traders’. Maar jou lukt het wel ! Top….

  1. Fred says:

   Waarde Jan, de 1 min. grafiek omvat inderdaad slechts een minimale tijdsspanne, reden waarom ikzelf de 2 min. grafiek prefereer om de keuze van mijn evt. instapmoment te bepalen voor een korte termijn trade.
   Aangezien u echter in de loop der jaren een aanzienlijke verzameling Seats en ook wat klassevollere wagens heeft verzameld als ik het juist heb,, past het mij zeker niet enige kritiek te hebben op de tijdsspanne van uw grafieken. U dient daarom mijn opmerking zeker niet als zodanig op te vatten.

 44. Jan B says:

  Het gaat weer lekker op het forum! 🙂 Conclusies trekken op basis van 5 min. grafieken en uur grafieken heeft ook bepaald niet mijn voorkeur, het lijkt mij waanzin.

  Zeg Fred, die reactie van jou om 15.14 zegt veel over jou als persoon, het maakt mij nu wel veel duidelijk.

 45. DD.Loran.DD says:

  Beste jan, persoonlijk werk ik zelden met de 1 min grafiek, simpelweg omdat die tijdshorizon voor mij te kort is om er `betrouwbare` trends uit te halen. Ik zou het aan anderen ook niet snel aanraden om er regelmatig keuzes op te baseren. Als jij er wel goed mee kan werken, dan moet je daar natuurlijk gewoon mee door gaan.
  Succes met traden allemaal.

 46. Roberto says:

  Heer Nikken een vraag mbt tot de RSI in de daggrafiek. Bent U het met mij eens dat deze waarden bereikt in de bullish zone dat rond deze niveaus ergens een bodem te verwachten valt ? En dat dus dit soort zwakke dagen juist razend interessant zijn om wat longs op te rapen met een horizon van weken tot zeg 3 maanden. Bevestiging is er (nog) niet maar dit heeft meer de schijn van bodemvorming mi. Alvast dank.

 47. Bert says:

  S&P500 passeert “GJ’s vertrouwde” steunlijn : 2433.

 48. Maurice says:

  Beste GJ,

  Waarom zou de index nu niet meer naar de 529 kunnen gaan op vrijdag, het fenomeen window dressing bestaat immers nog steeds ?
  Ik zie dit dus nog wel gebeuren !

 49. Bert says:

  Beste Maurice,
  Als ik mag reageren, vind dat de AEX behoorlijk achterblijft in vergelijking met de “window dressing”
  leidende S&P500.Op dit moment heeft deze ‘020-index’ niet eens vandaag z’n hoogste koers 517,50
  gepasseerd terwijl die ‘yank’ maar blijft ‘doorstomen’.
  MVG.,
  Bert

 50. Maurice says:

  Beste Bert,

  Klopt helemaal wat u zegt, ook daxie loopt beter.
  Maar het zijn nog 2 dagen tot vrijdag, dus wie weet…………..( stijgende olie zou ook wel helpen ).

  mvg
  Maurice

 51. Jos says:

  Klopt Bert, maar is ook al andersom geweest… dit zal ook weer keren, maar wanneer

 52. Bert says:

  Beste Maurice,
  Om 16.30 uw olie…
  MVG.,
  Bert

 53. Roberto says:

  De PR in de Dow dag grafiek voor een 21.800+ staat er inmiddels ook….S&P misschien wat minder uitbundig door tech dat zou kunnen. Maar waar het mij om gaat er lijkt zich hier weer een mooie bodem te ontwikkelen dit itt alle ramp verhalen die je de laatste tijd weer voorbij ziet komen.

 54. Bert says:

  Beste Roberto,
  S&P500 mi bodem gezet op slot gisterenavond rond 2420. Vanochtend steun op 2433 doorbroken nà
  de olie in de + nu.
  MVG.,
  Bert

 55. mike says:

  als de usa nu inkakt dan zitten we zo onder de 510 we zullen zien of ze het daar omhoog kunnen houden…

  1. Roberto says:

   Is niet waarschijnlijk Mike. De meest logische richting na de zwakke dag gisteren was gelijk verder naar beneden vandaag. Het feit dat dit niet gebeurt is sterk. Alle shorters worden weer op het verkeerde been gezet. Wat is de hoofdtrend ook alweer….uhhhh

   1. mike says:

    oke maar ik vind het een veeg teken dat het hier niet meestijgt…

    1. Roberto says:

     Klopt, maar dat is alweer een paar maanden zo. En als je het zelfs goed bekijkt zelfs jaren…..

   2. jan says:

    Ja Roberto wat is de trend? Die discussie heeft geen zin zonder het timeframe erbij te noemen.
    Verder is de opmerking van Mike zo gek nog niet, over inkakken SP500 en bijbehorende effekt AEX, lijkt me.

  2. Bert says:

   Beste Mike,
   Met zo’n neg. VIX en (nog) géén “Dumpy Trumpy” uitglijders, blijft deze Yank solide ‘rebounden’ naar een “vrolijk 30/6 versierde “window dressing”.
   MVG.,
   Bert

 56. Jan B says:

  Het zou inderdaad prima voor ons zijn als de S&P met een ruime plus de dag afsluit, dus, blijven kopen Bert! 🙂

  1. Bert says:

   Beste Jan B.,
   Reeds gedaan. Ook Caterpillar gekocht…als ik mij goed herinner hebben we daar vorige week niet over gepost ?
   MVG.,
   Bert

 57. Jan B says:

  Dat was dacht ik met de andere Jan, bij een stijgende olieprijs gaf je het advies om Caterpillar te kopen, klopt dat?

 58. Bert says:

  Beste Jan B.,
  Sorry u lastig te hebben gevallen. In ieder geval daar is zeker een “olie-Caterpillar-landboumachines-’emerging markets’-koersen-relatie”
  MVG.,
  Bert

 59. Jan B says:

  U valt me niet lastig hoor, het is altijd leuk om van u te horen!

 60. Maurice says:

  Olie stijgt, de Yanks stijgen, dus gaan wij morgen ook weer stijgen !

  1. ole says:

   Totdat er vannacht iemand in Japan bedenkt dat het beter is om zijn geld in England te stallen.
   En massief op de verkoop knop drukt.

   Je weet het maar nooit

 61. jan says:

  Short 516,2 FTI
  niet zonder risico
  Morgen cashen of hedgen maar verlies neem ik hier niet op
  Doel AEX 508/9 zone
  Dax 12448 zone
  brrrrrr dat kan me zomaar een hele Seat gaan kosten (ongerealiseerd/tijdelijk verlies)

 62. Maurice says:

  Wanneer kom je de Seat brengen, wel met volle tank aub ?

 63. Bert says:

  Stap toch volledig uit S&P500 bij 2442. In dat geval een fabelachtige rebound in één run wat wel méér dan een aantal Seats met volle tank opgelevert.

 64. Jan says:

  Goed idee Bert. Ik ben niet zeker van dalen nu maar jij wel van je winst.

 65. Bert says:

  Beste Jan,
  Caterpillar gekocht? ; vandaag wéér méér dan 2% up na de olie om 16.30 p.m. uw tijd.
  MVG.,
  Bert

 66. Maurice says:

  Goed gedaan Bert ! Dat zijn weer de nodige volle tanks voor uw Azur.

  Ik houd mijn longs allemaal stevig vast, die staan nog een beetje onder water, maar ik ga vrijdag cashen.

  mvg
  Maurice

 67. Bert says:

  Beste Maurice,
  Idd. kan weer de iconische 2.500 miles Route 66 afrijden.
  Wens je veel geluk voor vrijdag ‘s ‘windows dressing’,alhoewel zulke dagen wel eens tegen kunnen
  vallen. Mischien kan je beter morgen en vrijdag zoveel mogelijk winst afromen.
  MVG.,
  Bert

Laat een reactie achter