AEX: Hakken in het Zand

Opnieuw was het gisteren de zone 452 waarop de stijging van de AEX haperde. De derde keer in korte tijd. Driemaal Scheepsrecht of kruipt de graadmeter vandaag boven de weerstand? In tegenstelling tot 31 mei en 6 juni sloot de index gisteren immers aan de bovenkant van de bar.

AEX-IntraDagGrafiek

AEX-IntraDagGrafiek

De inkt van de column was nog niet opgedroogd of de AEX schoot door haar eerste obstakel rond 447. Niets geen druk op de steunlijn onder de beweging vanaf 19 mei. Waarvan Akte! Het niveau waarop de opmars dinsdag een halt werd toegeroepen is voor de vaste lezer van deze column een oude bekende: 452! Vooralsnog zetten de beren op dit niveau stevig hun Hakken in het Zand. Voor vanochtend wordt wederom aarzeling verwacht rondom het inmiddels overbekende aarzelingspunt. Lukt het de index niet om door te stoten dan kan de blik weer gericht worden op de ingetekende diagonale steunlijn. Deze is inmiddels opgeklommen tot 446. Het ziet er naar uit dat de komende uren in het teken staan van het nemen van een beslissing rondom 452. Voor de volledigheid de opmerking dat boven 452 de AEX door kan klimmen naar 457. De titel van vandaag is echter niet voor niets gekozen.

Graag wil ik u nog wijzen op het TradeIdeeWebinar van vanavond. De heren van OptieAcademy zijn te gast en zij presenteren u een aantal Kansrijke OptieStrategieën. Niet alleen de theorie komt aan bod, maar zeker ook de praktijk en uiteraard kunt u al uw vragen stellen. Aan het einde van het webinar zijn u een aantal concrete actuele handelsstrategieën gepresenteerd waarmee u aan de slag kunt. Schrijf snel in, want vol=vol.

TradeIdeeWebinar: Kansrijke OptieStrategieën.

AEX-DagGrafiek

AEX-DagGrafiek

AEX-WeekGrafiek

AEX-WeekGrafiek

 

 

2 reacties op “AEX: Hakken in het Zand”

  1. Cashier says:

    Is de 438/439 visie nu wat naar de achtergrond geschoven ?

  2. Ap says:

    Tijdens de laatste webinar hoorde ik Geert-Jan zelfs de 426 noemen..

    Vraag me af of de 438/439 nog überhaupt een rol speelt komende dagen ????

Laat een reactie achter