AEX: Geen Wijziging

De eerste handelsweek van 2017 is de handelsweek van de zone 488. Afgelopen dinsdag werd op deze plek de opmerking gemaakt dat rekening moest worden gehouden met aarzeling en getreuzel rond 488. Tot nu toe is dat inderdaad wat de AEX laat zien.

AEX-IntraDagGrafiek

AEX-IntraDagGrafiek

De lagere opening van gisteren werd snel opgevangen door kopers. Opnieuw wisten zij de AEX echter niet verder te brengen dan 488. In de kleinste grafiek staat sinds vandaag een voorzichtig dalende lijn getrokken over de meest recente toppen. De verwachting luidt dat deze lijn vandaag wederom eventuele opwaartse ambities van de graadmeter afremt. De slotconclusie van gisteren is daarom onveranderd van toepassing: een afdaling naar het oude weerstandsniveau rond 484 blijft het scenario. Waarom dit niveau van belang is, is in de column van gisteren beschreven. De koersontwikkeling van donderdag dus geeft geen aanleiding om het deze week neergelegde beeld aan te passen. Afgelopen dinsdag werd nog een opmerking gemaakt. Deze had betrekking op de Blik van de Nik. Naar nu blijkt is deze niet juist geplaatst. Vandaag zal de maandcolumn verschijnen. Excuses voor het lange wachten. Wordt Vervolgd!

AEX-DagGrafiek

AEX-DagGrafiek

AEX-WeekGrafiek

AEX-WeekGrafiek

4 reacties op “AEX: Geen Wijziging”

 1. Pim van de Mortel says:

  En nu als de wiedeweerga de piste op;-))Veel plezier!!

  1. Geert-Jan Nikken says:

   Bedankt…
   GRS Geert-Jan

 2. Geert-Jan Nikken says:

  Hij staat er! Hij staat er!
  GRS Geert-Jan

 3. taburger says:

  En gelezen! Interessante materie Geert-Jan, we gaan het zien de komende tijd. Ik denk dat jij momenteel meer neerwaartse druk voelt op de pistes dan dat de index de laatste tijd laat zien. Maar ik weet het: Geduld. 😉
  Geniet ze nog op de lange latten!

Laat een reactie achter