AEX: De Derde Dag

Met een verwijzing naar de titel van de DailyDosis van dinsdag is de titel van vandaag gekozen. Opnieuw stond de koersontwikkeling gisteren de hele dag in het teken van de zone 529.

AEX-IntraDagGrafiek

AEX-IntraDagGrafiek

Opnieuw wordt voor vandaag verwacht dat de zone 529 zwaar zal blijken te zijn. Aldus de openingszin van de DailyDosis van dinsdag. En inderdaad heeft het aangehaalde niveau in de eerste twee sessies van deze week aangegeven voor wat oponthoud te zorgen. Ook voor vandaag wordt verwacht dat de AEX weer van start gaat rond 529. Alles wat gezegd moet worden is in de achterliggende DailyDosissen opgeschreven. Het wachten is op de keuze van de graadmeter. De respectievelijke niveaus zijn benoemd. Het koersgat staat nog open maar boven 529 volgt naar alle waarschijnlijkheid ook 533. Zoals Meatloaf jaren geleden al zong: What’s gonna be boy, yes or no? Wordt Vervolgd!

AEX-DagGrafiek

AEX-WeekGrafiek

5 reacties op “AEX: De Derde Dag”

 1. Geert-Jan Nikken says:

  Middag-Update:
  Over het niveau 529 is in de achterliggende dagen al genoeg geschreven. Ook vanochtend speelt de zone weer een belangrijke rol in de koersontwikkeling. De respectievelijke niveaus zijn bekend. Tot die tijd rustig afwachten.
  GRS Geert-Jan

  1. T says:

   sinds een maandag levert het schrijven van dag opties max rendement op…daar ook weer gisteren wat C/P geschreven op 528. nu maar rustig afwachten wat het gaat opleveren om 4 uur 🙂

   1. T says:

    – een

    1. Jurrian says:

     Hoi T, ja ik zal morgen ook eens meelopen. Jij handelt rond 10 uur geloof ik?

 2. T says:

  hallo Jurrian, meestal rond 9.30 uur stap ik in, dan zijn de koersen wat stabiel ( voor wat het waard is). ik ben gisteren rond een uur of 15.00 ingestapt, 8 x P/C 428. mijn verwachting is dat het nog een paar dagen rond blijft dobberen…

Laat een reactie achter