AEX: Actie!

Het stappenproces na een doorbraak van een triggerlijn verloopt veelal in drie stappen. De bekende: doorbraak, terugtest en go. De eerste stap was vorige week, de tweede stap was maandag en dinsdag zodat de AEX zich vandaag kan richten op de derde stap.

Lagere koersen voor de AEX moesten gezien worden als reactief. Een blik op onderstaande grafiek leert dat de stap van gisteren een halt is toegebracht op de bovenkant van het oorspronkelijke trendkanaal vanaf 26 augustus. Oude weerstand, nieuwe steun. In deze beweging heeft de RSI bodems gezet boven de OS-lijn. Reden om de neergelegde visie te herhalen: Onveranderd zit de DD op het spoor dat het hiaat van 2 augustus in de daggrafiek gevuld gaat worden.

In de daggrafiek staat vanaf vandaag, naast de vertrouwde lijn op 562.00, ook een lijn op 565.00. Deze tweede lijn benadrukt de bovenkant van de gap. Ook vanuit een andere invalshoek is dit niveau van belang. Wordt de derde, en dus laatste, reactielijn van de voorafgaande daling 586 -529 genomen dan staat deze op 564.50. Dat is dus vrij redelijk op de bovenkant van de omissie. Reden voor de DD om in de zone rondom 565.00 weerstand te verwachten. Zie in deze ook de WeekAftrap van afgelopen maandag.

Extra reden om aan te nemen dat het koersverloop van de AEX naar alle waarschijnlijkheid stukloopt richting 565.00 ligt in de verwachting dat de RSI in onderstaande grafiek in de komende sessies moeite zal hebben om opnieuw duidelijk boven de OB lijn te klimmen.

De DD sluit vandaag wederom af met de opmerking dat het ijkpunt van het koerspatroon in de daggrafiek hoger ligt dan de hoogste koers tot nu toe en hoger ligt dan het afgegeven niveau 565.00. De reden dat de DD het te berekenen ijkpunt nog steeds niet heeft vermeld, vloeit voort uit de gedachte dat de verdere koersontwikkeling rondom 565.00 in zwaar weer terecht komt.

AEX 30 MinutenGrafiek

Technische Analyse AEX 4 september 2019 30 MinutenGrafiek

In onderstaande daggrafiek staat het besproken koerspatroon ingetekend. Tevens staan een horizontale lijnen op 562.00 en op 565.00 ingetekend. Deze lijnen duiden de gap van 2 augustus.

Let wel, de verwachting luidt momenteel niet dat de RSI in de komende dagen/weken een hogere top zal zetten. De dalende weerstandslijn over de toppen sinds februari loopt daarom nog wel steeds mee in de grafiek. Reden om rondom 565.00 aarzeling te verwachten.

AEX DagGrafiek

Technische Analyse AEX 4 september 2019 DagGrafiek

De weekbar van vorige week laat zich omschrijven als bullish engulfing. Zoals de naam van deze koersbar al aangeeft heeft deze bar veelal positieve implicaties voor het vervolg van de koersontwikkeling. Let wel, vooralsnog is dit slechts de helft van het huidige verhaal.

Hapert de koers van de AEX in de komende sessies richting of onder 565.00 dan mag de beweging van de achterliggende weken slechts als reactief worden gezien. De horizontale lijn op 534.50 en de toppen van april en juli gaan in dat geval een belangrijke rol spelen. Later meer hierover.

Wordt Vervolgd!

AEX WeekGrafiek

Technische Analyse AEX 4 september 2019 WeekGrafiek

Middag-Update AEX

De hoogste koers van vandaag ligt vrij strak tegen 565.00 aan. In de achterliggende dagen en ook in de DD van vandaag is het belang van dit niveau aangegeven.

Vanochtend is op op0ening een nieuw hiaat gezet. De AEX kan zich nu richten op het vullen van deze omissie daar de RSI vandaag nog niet echt overtuigend boven OB is geweest. Zie ook chat. Het vullen impliceert nu dus 562.00 en daarna 559.00. Belangrijker is echter het grotere verhaal.

Op 565.00 ligt de derde en laatste reactielijn van de voorafgaande stijging. Deze lijnen vormen vaak weerstand. Ook nu! In de komende dagen gaat de DD dus het verhaal in de WeekGrafiek verder uitwerken. Dat is het verhaal van twee toppen in april en juli en een horizontale lijn op 534.50. Is de AEX momenteel niet gewoon bezig met een derde top?

Technische Analyse AEX 4 september 2019 Middag-Update

 

75 reacties op “AEX: Actie!”

 1. Moneymaker says:

  Morgen iedereen, aller gjn dank voor de zeer heldere analyse en een strelend oog voor de longers onder ons! 564 wordt een dikke VINK vandaag en 571-572 is de volgende horde! Als iedereen vandaag de diverse pips guitig klaart kunnen we de bitterballen morgen al op tafel zetten!

  1. sandortrader says:

   Ik hoopt t voor je MM! Kun je de short verliezen een beetje wegpoetsen. Ik duim voor je!

 2. dayo says:

  vorige houdoe was 560 laatste 565 en weer houdoe, hoe simpel kan t zijn

 3. Moneymaker says:

  @dayo, ook congrats klasse kerel! De guitig geklaarde pips nu veilig stellen met een heerlijke cappuccino met een stukje wener appeltaart 😉 het leven is zo mooi. Complexere guitige klaringen zijn not done… preniesloop zet door en verkoopdruk is kurkdroog…. 571 lonkt de komende dagen

 4. Geert-Jan Nikken says:

  Een wijze les luidt….actie geeft reactie…mij werd gisteren verweten dat ik niet reageerde…dat was een bewuste keuze..ik had gehoopt dat het signaal dat ik afgaf werd opgepakt…maar nee hoor…binnen een aantal minuten vandaag alweer een steek en opmerking…waarom?…laten we het nu gewoon eens over de markt hebben…en stop met elkaar vliegen afvangen…dank.
  GRS Geert-Jan

  1. Phoenix says:

   Goedemorgen Geert-Jan,
   Dank voor jouw toelichting. Het is natuurlijk jouw keuze, maar ik blijf het een bijzondere keuze vinden. Uiteindelijk kies je er voor om iemand volledig te negeren en ik ervaar dat persoonlijk als buitengewoon onprettig omdat ik in mijn optiek met alle respect naar jou toe een vraag stel en mij in het algemeen zo ook op het forum naar jou toe opstel. Je had met een korte reactie jouw standpunt duidelijk kunnen maken.
   Als ik er van een afstandje naar kijk, denk ik dat je door jouw keuze de opgestelde forumregels in perspectief plaatst (lees: beperkte waarde). Om maar in de voetbaltermen te blijven: er worden zware overtredingen gemaakt, maar de scheids houdt de kaarten op zak. Dus blijft het ontsporen. Maar dat is mijn mening. 😉 En punt erachter.
   GRS.

 5. dayo says:

  dank mm, de vreemde eenden 🙂

 6. Moneymaker says:

  Helemaal mee eens! Maar eerlijk gezegd zijn hier meer mensen die guitige pips klaren dat mag toch wel benoemd worden?

 7. Jan B says:

  Ik bemoei me al maanden niet meer met de discussie over MM, maar ik begrijp werkelijk niet wat hij vanmorgen verkeerd doet… of mag je niet meer over bitterballen-appeltaart schrijven, wordt dat gezien als een sneer naar iedereen die de bitterballen en appeltaart niet verdiend heeft, haha?!

 8. Geert-Jan Nikken says:

  Waarde Jan B,
  Ik denk dat u best wel weet dat mijn opmerking van vandaag over een sneer geen betrekking had op MM…maar op Sandortrader…maar uwen gedachte…ondersteunt weer de visie dat er hier een enorme fixatie is op 1 persoon…onterecht mijn inziens…en dit is het laatste wat ik erover zeg/schrijf…
  GRS Geert-Jan

  1. sandortrader says:

   Geachte GJN. Mijn opmerking was oprecht positief benoemd. Ik benoemde slechts waarom ik een positieve uitkomst voor MM hoop. Volgens mij is het gebruikelijk op dit forum om te benoemen waarom je iets vindt?

 9. Gerben says:

  Meteen wat winstnemingen bij de opening. Geeft toch wat voorzichtigheid aan op de markt. Als we de weerstand weten te klaren waar GJ over spreekt zal de markt omhoog vliegen. Er is vandaag natuurlijk de stemming in GB en in de VS vanavond dit op de agenda:

  nabeurs VS 18.30u – 21.15u toespraken vier Fed presidenten
  20.00u VS Federal Reserve Beige Book

  Allen succes.

  1. Moneymaker says:

   Winstnemingen??

 10. Gerben says:

  Nu even doordrukken om wat stops te raken en een raketje naar 467 te lanceren. Zet um op stiertjes!

 11. Jan B says:

  Beste GJN,

  In de post van Sandortrader zag ik niets kwaads in, zo zie je maar weer: wat de een ziet als beledigend en kwetsend, daar haalt een ander zijn schouder over op.
  Dat er een enorme fixatie is op MM ben ik met u eens, ik zou iedereen willen oproepen om die fixatie te laten gaan en je schouders erover ophalen, neem niet alles gelijk zo serieus.

 12. Gerben says:

  Iemand nog iets van Bert vernomen overigens?

  1. Moneymaker says:

   @bert is na winstnemingen aan het genieten van een welverdiende vakantie, dat guitige klaren heeft hij verdiend!

 13. wh.giesen says:

  Bert zit nog midden in de storm zonder stroom, vandaar dat we nog niets van hem hebben vernomen.

  mvg

  1. Moneymaker says:

   Giessen bedoel je dit figuurlijk 🙂 hij zit long dus zo groot zal die storm niet wezen lijkt mij

  2. Gerben says:

   Goedemorgen Giesen. Hoop dat het tot een gebrek aan stroom beperkt blijft. Dat valt nog te overleven. We hebben geluk dat we hier in Nederland weinig te maken hebben met natuurrampen.

 14. Geert-Jan Nikken says:

  565.00 gezien…RSI inderdaad niet echt overtuigend boven OB…nu eens kijken of de gap van vanochtend wil gaan trekken…561.85 – 559.15
  GRS Geert-Jan

 15. Gerben says:

  Ik heb mijn longs nog steeds vast, erg koppig. Anticiperend (!!!) op een doorbraak uit de tradingrange in de S&P waar ook de AEX vleugels van gaar krijgen. De AEX is harder gestegen dan de S&P, een euro-dollar dingetje lijkt me. Een doorbraak is het meest onverwachts nu en levert de meeste particuliere slachtoffers op, een doelstelling van de markt als het aan de grootbanken ligt. Guitige winsten gewenst aan allen!

 16. Gerben says:

  De sensatie op een extreem guitige winst te staan en die dan te zien verdampen omdat de hebzucht het wint van het gezond verstand… Om dan uiteindelijk veel minder gunstig te sluiten tegen de tijd dat de hersens de controle weer over nemen. Er zou een werkwoord moeten zijn die de betekenis van het voorgaande beschrijft, iets als ‘daytraden’ als ik een suggestie mag doen.

  Even achter mijn scherm weg, zit al lang over mijn quotum aan toegestane postings voor vandaag.

 17. Gerrie says:

  @ Phoenix,

  Zoals Allset(ook niet meer aanwezig helaas) vorige week al aan gaf> gebrek aan leiderschap.

  1. Phoenix says:

   Hi Gerrie,
   Wat mij betreft is het een keuze, de website is tenslotte oa van Geert-Jan en ik ben hier te gast. Ik wil hem alleen uit de droom helpen dat de sfeer op het forum er beter op zal worden zonder in te grijpen. Zeker niet.
   Het kaartensysteem is er niet voor niks in het voetbal hè, net zoals het ook door TradeIdee is overgenomen. Maar dan moet je het wel gebruiken.
   Maar goed, in Rotterdam spelen ze doorgaans ook ander voetbal dan in Amsterdam. 😉

 18. Geert-Jan Nikken says:

  De middag-update staat weer klaar…daarin weer focus op AEX…en niet zozeer op randverschijnselen in een forum…dat is ook een vorm van leiderschap.
  GRS Geert-Jan

 19. ed says:

  @ gerben,

  Je kunt altijd met het dillema zitten , blijf ik nog zitten en ga ik ook pullback mee nemen of doe ik dat niet. met dat dillema heb ik ook jaren geworsteld , maar heb het overwonnen door targets te stellen en te vreden te zijn met m target, ook al gaat de beurs daarna nog hoger/lager en denk je het dan niet goed hebt gedaan. ik ben er op 557 al uit gegaan en heb mijn maand target september daarmee al voor de helft binnen. boeien dat de beurs nu 565 staat. gewoon op zoek naar een nieuwe entry met goede risk reward.

 20. ed says:

  ik ben ben nl niet aan het traden om het beste jongetje van de klas te willen zijn in het voorspellen van toppen en dalen op in mijn geval 1 h en 4 h chart , ik ben aan het traden met 1 doel: geld verdienen.

  1. Moneymaker says:

   Zo Ed, dat zijn nog eens woorden!! Handelen om geld te verdienen dat zijn er niet veel die dat willen :-))))

 21. Gerben says:

  @Ed:

  Het is iets waar denk ik alle traders mee worstelen en uiteindelijk doe je het nooit perfect, dat kan ook onmogelijk. Het is me te vaak gebeurd dat ik te vroeg uitstap en vervolgens een modaal jaarloon aan me voorbij zie gaan. Mij boeit dat wel degelijk, maar ik moet dringend een manier vinden dit mij niet meer te laten frustreren. Vandaag had weer zo’n gelegenheid kunnen zijn als ik was uitgestapt op 565 en het was doorgeknald. Anderzijds had ik voor vandaag echt wel genoeg winst gehad. Het is allemaal zo simpel achteraf, maar ik overdreef niet toen ik sprak dat de hebzucht de macht over nam, anders had ik mijn positie wel gesloten en was ik iets leuks gaan doen. Nu moet ik blijven bidden dat Trump iets liefs tweet richting China.

  1. sandortrader says:

   Misschien wat wetenschappelijk, maar wat ik wel aardige boeken aangaande dit thema vind zijn “Investment Psychology Explained: Classic Strategies to Beat the Markets” en “rading in the Zone: Master the Market with Confidence, Discipline, and a Winning Attitude”. Misschien ken je ze, misschien niet. Ik vond ze waardevol.

 22. string says:

  Het Gap in mag…het Gap uit mag ook…maar dan wel aan de onderkant…

 23. ADutchTourist says:

  @Ed & @Gerben,
  Het is altijd koffiedik kijken met hoe de beurs reageert, maar de meeste tijd gaat het om vraag & aanbod. Als er een tweet valt dan zijn het niet de beleggers die reageren maar de algoritmes die grote winsten moet binnen halen voor hedge fondsen. Gisteren was er een mooi voorbeeld. Om 16:00 uur viel de koers van 559.3 naar 556.4 om vervolgens een half uur later weer op te klimmen naar 559.2. De snelheid waarmee het aanbod toenam was analoog niet bij te houden en vervolgens de vraag weer toe te laten nemen is ook geen mensenwerk. Als je gebruik maakt van de juiste indicatoren dan kan je enigszins anticiperen op de koers waar de markt heengaat. Ik heb wel geleerd om mijn posities aan het einde van de dag te sluiten, met verlies of winst.

  Met vriendelijke groet,
  Arend

  1. ed says:

   @ arend, daar kun je ook niet van winnen, het idee is dat je de trend weet en dan zoek ik op de banden van de kanalen 1h chart punten waarop ik trades plaatst, e.e.a bevestigt door de rsi, en gebruik altijd een stoploss omdat de rsi natuurlijk divergeert met de aex

 24. Gerben says:

  Inderdaad Arend, daytraden is helemaal niet te doen voor mensen. Alsof er te winnen valt van een computer. Je kunt hooguit een stukje van de beweging meepakken en als je dat vaak genoeg doet valt er best een boterham van te eten. Dank voor je post, ook die van gisteren inzake supply en demand lijnen. Erg interessant.

 25. ed says:

  het lijkt erop dat de daling alweer is geweest mooie steun in de 15 min chart .

  1. Roelof says:

   de negatieve divergentie in de 30 minuten suggereert dat deze stijging geen lang leven meer beschoren is

   1. ed says:

    @ roelof, probleem met divergentie is , dat het heel lang actief kan zijn zonder dat het gevolgd wordt door goede price -action. zo zie ik op de 1 h rsi helemaal geen divergentie

    1. Roelof says:

     Ik weet het, ed.

     Maar i.c.m. de 61.8% fibo correctie van de hele daling van 586 en het feit dat die 564/565 psychologische werking heeft (de 564 is de top van 2007) maakt dat ik hier sterk rekening houdt met een (tijdelijke) top. Maar ik wacht daarvoor natuurlijk rustig op een signaal vanuit de prijsactie.

 26. wh.giesen says:

  Ed de gedachte achter dat dit een forse weerstand zal zijn op de weekgrafiek is m.i. dat er rondom dit punt veel beleggers uitstappen zodat ze er nog zonder forse kleerscheuren vanaf komen.
  Mocht de visie fout zijn is het altijd nog mogelijk op een later tijdstip alsnog in te stappen.

  mvg

 27. sandortrader says:

  Moet zeggen dat de AEX Intraday redelijk mooi beweegt. We hebben nu rond (hoe kan het ook anders) de 565 aardig wat aanbod.

 28. string says:

  Op de 5′-kaart neigt het alweer naar vervolgdaling…want zie weer nieuwe rode candle ontstaan tegen eerder gebroken steunlijn …
  Snel even inzoomen op 1′-kaart…hier bevestigen RSI en MACD alweer…hetgeen in de regel hierboven staat…
  Op de 30′-kaart is sinds vanochtend niets gewijzigd…en staat alles op verkoop…
  Koers pullback onder tegen eerder gebroken steunlijn welke nu weerstand is…MACD nog immer negatief gekruist…en RSI nie OB nie…
  Ik zou zeggen…kijk ‘ns naar het patroon wat in aanbouw is op bovenzijde Gap…best zichtbaar…in 15’ en kleiner…en vooralsnog short blijven…

 29. Floridaantje says:

  Goedemiddag U Allen,
  Dank voor uw bezorgdheid welke een aantal Forum-leden hebben geuit vanochtend.
  “Schuil” nog steeds bij NYC-US-Open-tennis. Intussen is Dorian als een warm licht briesje mijn woongebied
  gepasseerd.
  Na de tegenvallende ISM/PMI-macro-data gisterenochtend ingestapt op 2900 S&P voor een ritje naar de
  stevige weerstand rond 2950.
  MVG., 🙂
  Bert

 30. string says:

  aanvulling voor duidelijkheid…
  derde regel hierboven…”en alles staat op verkoop sinds de top van vanochtend”…

  1. string says:

   Alles staat op verkoop op 30′-kaart??…nee voortschrijdend gemiddelden niet…
   Maar zolang het er naar uitziet dat er ‘n rechterschouder gevormd wordt…neem ik ‘n geduldige afwachtende houding aan…

   Oeps nu ik nogmaals kijk valt op dat…u mogelijk de linkerschouder niet ziet…is gevormd tussen 08:00 en 09:05 uur…

 31. wh.giesen says:

  Mooi om te horen Bert dat jou en de mensen in jouw gebied veel ellende bespaard is gebleven.

  mvg

 32. Gökhan Erem says:

  Hi allen, check ook de nieuwste VLOG van Ahrens https://www.tradeidee.nl/vlog-michael-ahrens-4-september-2019/

  1. Turbo says:

   M.i. een TopAnalist maar als je twee vlogs daarvoor meteen meepakt (28 en 30 aug) dan zie je dat ook hij af en toe verrast wordt (lees het niet altijd te weten)…. Mooi vak TA.

 33. Floridaantje says:

  Beste String,
  Klopt het dat u ook in de DAX handelt (?).
  CS broker stelt steun/hogere bodem vorming : 11850 met weerstanden op 12100 / 12200
  bij doorbraak o.a. S&P500 op 2950.
  Gaarne uw visie en alvast bedankt.
  MVG.,
  Bert

  1. string says:

   Hey Florida…antje…

   Hetgeen u schrijft daar kan ik het zeer wel mee eens zijn…
   Alleen het aantal niet gelukte pogingen ( tien of twaalf?)…welke al zijn gedaan om daar doorheen te komen…zeggen me nog rustig af te wachten…
   Daarbij wil ik nog opmerken…dat ik waarschijnlijk op wat lagere timeframes werk…en het zodoende goed te managen is…bewegingen kleiner en sneller zichtbaar…

 34. Floridaantje says:

  Oeps, bij “hogere DAX-bodem-vorming”, had ik nog moeten toevoegen ingeval van een ‘pullback’.
  MVG.,
  Bert

  1. string says:

   Oeps…ook wat vergeten…
   Mooi om te horen dat uzelf het zomerbriesje goed doorstaat…en hopelijk ook zonder materiele averij…

 35. Gerben says:

  Ah, goed te weten dat je veilig bent Bert.

  Zal de beurs ook wat ondersteuning bieden dat Dorian minder schade dreigt aan te richten.

  1. Moneymaker says:

   Bertje, laat je niet “kisten” op de Bahama’s ouwe supertrader, yihaaaa

 36. string says:

  Schade is nooit 100% negatief…het creëert ook weer omzet…

 37. Floridaantje says:

  Beste Gerben,
  Dank voor uw bezorgdheid. “Wij Floridaantjes” zijn dergelijke seizoens [aug-okt] gebonden stormen
  gewend en menigeen ook redelijk – zonder de gebruikelijke èn ‘3e wereldachtige’ stroompanne-
  doorstaan. In dat opzicht zijn de ‘Bahamasianen’ uitzonderlijk toegetakeld door Dorian. Dit
  “sentiment” heeft (zeer) weinig invloed op NYSE is mijn beurservaring. Derhalve wachtten
  we weer op de ‘orkaanachtige’ tweets van DT.
  Overigens ‘BoJo’ heeft al zijn eerste UK-politieke nederlaag te pakken’… dus toch géén “Trump the 2nd”
  MVG., 🙂
  Bert

  President is van UK

 38. Floridaantje says:

  Oeps, typefout : “President van UK”…zou Boris wel willen nu, vermoed ik.
  MVG.,
  Bert

 39. ed says:

  @Floridaantje:

  Begrijp ik het nu goed en woont u echt op de bahama’s. ?

  1. wh.giesen says:

   Ed daar wonen alleen die supertraders die altijd superwinsten genereren, die hebben dus nu ook eens pech.

   mvg

 40. Floridaantje says:

  Beste Ed.,
  Niet op de Bahamas, maar Lauderdale-by-the-Sea/ 33008 Florida / USA.
  MVG.,
  Bert

 41. ed says:

  ok, maar dat verklaart wel dat u zich iedere dag pas later in de middag meldt op het forum, dat is het vroeg in de ochtend bij u.

 42. Floridaantje says:

  Inderdaad, beste Ed, 6 uur tijdsverschil en wanneer bij u de wintertijd aanvangt 5 uur.

 43. Floridaantje says:

  Beste Wh.,
  Op de Bahamas zijn talrijke trusts gevestigd waarvan ook een aantal ‘hedge fund’ managements.
  Echter deze “supertraders”, heb er ooit een aantal mogen ontmoeten, wonen effectief meestal in
  Manhattan/NYC.
  MVG.,
  Bert

 44. ADutchTourist says:

  Beste Bert,
  Ik heb een demand line getekend van 2922,50 tot 2926,70 en de koers is zojuist door deze lijn gebroken, het vooruitzicht is dat het verder kan dalen naar 2917.6

  Arend

  1. Floridaantje says:

   Beste Arend,
   Dank u.
   Zal uw ijkpunt in de gaten houden als een ‘buy-the-dip’ optie uiteraard zolang de 2900 / 2890
   houdt.
   MVG.,
   Bert

 45. string says:

  Nu kan op DAX/CFD 30′ en kleiner…het gehele Gap en nog wat meer gevuld worden…met de te verwachten revenuen van het geactiveerde omkeerpatroon…

 46. Floridaantje says:

  FED’s 2e man :

  Fed’s Williams:
  “Unemployment rate could drop further – Growth likely to be between 2 and 2.5% this year,
  despite slowing ISM/PMI, consuming resilient”.

  Prettige avond verder en sterkte met uw “Damrakkertje”.
  MVG., 🙂
  Bert

 47. string says:

  Op DAX/CFD intraday…neklijn HS-patroon getest en accoord bevonden…
  Wordt nu tijd om Gap dicht te bouwen…met beetje meer fanatisme zou wel mogen…

 48. Moneymaker says:

  Hogere bodems op AEX en Dax, gaps mooi gedicht! Morgen weer een hogere top. Het leven is zo mooi, de guitige klaren heeft de burger weer wat extra buffer opgeleverd!

 49. Moneymaker says:

  Het gaat idd hard naar beneden 🙂 morgen gap up openen en op weg naar 570-572 komende vrijdag expiratie :/)))

 50. Moneymaker says:

  Michael ahrens verwacht hogere toppen na de midside low👊😉

 51. string says:

  Eruit getikt met kleine schade…gap gaat nog niet dicht…
  Nieuwe mogelijkheid zoeken…

  Mooie avond…

  1. Moneymaker says:

   Ook niet handig om te anticiperen dat moet je nu toch wel weten

 52. Moneymaker says:

  Ahrens is de held van deze week, whahahahaha! Onze supertrader… zit weer dik long das mooi👊👍😉

 53. Piet Flintstone says:

  Zielepiet!

Laat een reactie achter