AEX: Kort Verhaal

Dicht bij huis. Rondje rond de kerk. Geen uitslaande brand. En nog meer van dit soort kreten. Slotstand AEX: 573.

AEX-IntraDagGrafiek

Geduld is een schone zaak. Of, zoals de Dikke Nikken stelt: Rust (Stelregel 101)! Na de doji-bar van vorige week staan ook de eerste drie sessies van deze week in het teken van aarzeling en hapering. Na gisteren kan een volgende horizontale lijn boven de huidige koers van de AEX worden getrokken. Deze staat op 575 en komt bij de twee lijnen welke gisteren al in de DD zijn benoemd. Deze liggen op 575.75 en 577.

Aan de onderkant zijn de twee convergerende lijnen inmiddels in hun apex aangekomen. Deze clustering kan vanochtend als eerste steunpunt worden meegegeven. De RSI laat gaat OB en geen OS zien en waarmee de impasse in het huidige koersverloop, welke nu al vanaf 20 juli duurt, ondersteund wordt.  De NR is nog intact en heeft een koersdoel van 567!

Veel meer is er na gisteren niet te zeggen. Goed verhaal, lekker kort. Wordt Vervolgd!

AEX-DagGrafiek

AEX-WeekGrafiek

Middag-Update:

AEX-IntraDagGrafiek

De AEX is vanochtend lager geopend met een hiaat en is sindsdien heel langzaam aan het terugkruipen richting de inmidels overbekende 573. Op dit moment heeft zij de laagste koersen van gisteren bereikt, hetgeen voor wat weerstand kan zorgen. Aan de onderkant staat nog steeds een stukje van de gap open welke pas rond 570 is gevuld. Deze kan nu gaan trekken. Daarnaast is ook de NR nog valide met ijkpunt 567.  De RSI is wederom niet OS geworden hetgeen doet vermoeden dat een snelle scherpe daling niet aannemelijk is. Niet voor niets begon de DD vanochtend met: Dicht bij Huis, Geduld, Rondje Rond de Kerk etc.

98 reacties op “AEX: Kort Verhaal”

 1. Roelof says:

  Goedemorgen, inderdaad een goed verhaal.

  Het is op het moment ‘vlees noch vis met de aeniks. Wel nemen de kansen op een daling wat toe. Wellicht is het voor een ieder hier maar het beste dat we die 567 (of ietsje lager) ook daadwerkelijk gaan zien de komende dagen. Dan zijn we uit deze vervelende impasse.

 2. Putin says:

  Tja Roelof. Je vraagt je af wat de impuls moet gaan worden voor een grotere beweging ? Langere tijd zijwaarts zonder echte kansen naar boven en beneden, het horror scenario, maar bepaald niet uitgesloten.

 3. Hoekstra says:

  RSI nie OS nie
  Daarom verwacht ik eerst gapfill naar de welbekende 573

 4. Jos says:

  Goedemorgen allen, denk dat we spannende tijden krijgen met veel vola. Zomer reces zit erop en de maanden september/oktober staan weer voor de deur. Torenhoge verwachtingen…………….dus van onderen is mijn bescheiden mening.

 5. Moneymaker says:

  @Putin, hier zou je zo maar eens gelijk in kunnen krijgen de markt zit volledig op slot mbt de aex. Dat is de reden waarom ik mij ook op de dax richt zit veel meer beweging in. En los van de slooppremie op de opties valt er met de indices weinig te verdienen. De optiepremies zijn door de lage vola ook aan het slinken.

  Richt mij daarnaast ook op olies en usd/eur, dit beweegt ook nog wel wat. Mooie tijd om op vakantie te gaan ;-))

 6. Hoekstra says:

  Opmerkelijk:
  AEX 2 punten lager en de VAEX liefst 10% lager !

 7. Geert-Jan Nikken says:

  Heel apart….nu lees ik…de AEX zit volledig op slot…terwijl ik eerder in de week las…gestaag aan het stijgen…ik ben nu even de draad kwijt…
  GRS Geert-Jan

 8. wh.giesen says:

  Niets is zo veranderlijk als de beurs(mening van de mens).

  mvg

 9. Jos says:

  Echter i zie nog wel kansen voor een laatste euforie stijging en dat is als de chinezen en amerikanen er toch achter komen dat wat ze nu doen niet zo slim is. Stiekem toch onderhandelen en dat met een akkoord komen, de beurs zal gek worden al is het maar voor even.

 10. Geert-Jan Nikken says:

  Waarde Hoekstra,
  Ik denk juist dat die NR 567 gaat trekken.
  GRS Geert-Jan

 11. Jos says:

  Dat denk ik namelijk ook. Maar ik zou het zuigen willen noemen 😉

 12. Moneymaker says:

  @Detita, ik heb een long positie op de DAX lopen vanaf 12603. Verwacht op basis van de huidige ontwikkeling een rit naar de 12650. Wel een scherpe stoploss erop. De aex gaat wederom niks doen vandaag…..

 13. Moneymaker says:

  @GJN, met gestaag doelde ik op de veenbrand en geen uitslaande brand. Ik was tot enkele dagen geleden de mening toegedaan dat we zouden uitbreken echter ben ik vanaf gisteren van deze visie afgestapt. Vasthouden aan iets wat je niet ziet heeft geen enkele zin daar hebben we USMarkets voor die enkel naar hun posities praten (ongelofelijk dat ze zo subjectief zijn in een betaalde services, schandalig zelfs maar dat terzijde).
  Ik heb gisteren mijn posities gedraaid op dax en aex, waarbij ik de laatste als swingtradepositie nog short heb lopen…Door de ex div RDS lijkt de aex in het rood te staan echter is dat vertekend.

 14. Moneymaker says:

  DAX overigens volgens verwachting, na bounce op 12600 –> kijk het even aan hoe de ontwikkeling rond de 12650 zone is en dan de turbo’s eruit! Kan overigens trouwens wel doorstijgen, is lekkerder handelen dan de AENiks

 15. Moneymaker says:

  Eur/USD long positie ingenomen 1,1580 voor korte rit naar 1,16+

 16. Gerben says:

  Kort verhaal, shorts gesloten omdat het maar niet wilde opschieten, omdat de pijn te lang geduurd heeft, omdat ik er even niet meer in geloof. Long geopend, voor een snelle fix, en de ijdele hoop dat we keihard omhoog knallen als dalen vandaag weer niet lukt.

  Allen succes.

 17. Moneymaker says:

  Long positie goud erin, puur voor de korte ritjes (1-3 dollar) maar met leuke plukjes levert dit wel wat op. Het blijft allemaal schrapen maar je moet wat met deze zzzzzz beurs, behalve de DAX 😉 @Detita zit je mee long?

 18. Moneymaker says:

  @Gerben, op basis waarvan baseer je een snelle stijging. Begrijp eerlijk gezegd niet dat je nu verkoopt aangezien je al 15 punten index verlies heb en de markt juist nu stilstaat. Ik zou een stoploss boven de highs neerzetten en tot die tijd niet verkopen. Had je augustus opties of september?

 19. Jos says:

  De bulls kunnen weer een mooie notering maken boven de OS lijn wat ze waarschijnlijk ook gaan proberen Naar beneden ook al geen uitslaande brand……………………NR zuigt wel maar niet genoeg.

 20. string says:

  Goede morgen…
  Koers door de apex uit het patroon…bij ’n sterk verhaal ontsnapt de koers vanaf 1/2 tot 3/4 deel vanaf de geboorte tot de apex…
  Derhalve grootste kans op de zwakke voortzetting voorlopig…zoals we die al enkele weken verteren.

 21. Gerben says:

  Doe ik allemaal op gevoel MM, maak je er geen zorgen om.

 22. Roelof says:

  Beste Gerben, als ik je een tip mag geven: het beste is om in deze zijwaartse markt geen optie positie in te nemen. Kost alleen maar geld.

  Trouwens, ook beleggen o.b.v. hoop levert meestal niet het gewenste rendement.

 23. Moneymaker says:

  Het is toch niet te hopen dat we een 2017 patroon gaan krijgen de komende tijd op de aex….weinig volatiliteit, lage premies voor de opties. RSI kan nog tijden tussen de OS en OB bewegen waardoor het aan duidelijke richting ontbreekt. Opties schrijven levert zo weinig premie op weinig lage VIX-indicator dat het risico versus opbrengt niet in verhouding is (sinds laatste week).

 24. Jos says:

  S&P future trekt weer langzaam naar het groen, gelukkig maar als we die toch niet hadden.

 25. Moneymaker says:

  DAX VINK 12650!

 26. Moneymaker says:

  Exact op hoogste punt gesloten voelt toch lekker, ga bak koffie zetten 😉

 27. Roelof says:

  Ja Jos, ik ben zelf erg benieuwd of de S&P de komende tijd een nieuw ATH weet te produceren. Is nie bearish nie mocht dat gebeuren. Integendeel zelfs……

 28. Moneymaker says:

  @GJN, zou al een kunst zijn als we de 570.00 halen i.p.v. 567 🙂

 29. Moneymaker says:

  Goud long er ook uit op 1214.40 vanaf 1211.30 met 1000 stuks, voor mij prima verdienste…. een DIKKE VINK!!

 30. Jos says:

  @Roelof, mocht het gebeuren dan zie ik wederom de AEX daar niet echt van profiteren, bij de laatste stijging van de S&P is de AEX ook niet echt omhoog geknald. Bij de laatste poging omhoog S&P gisteren bleef de RSI toch wel erg achter. Denk dat we vanmiddag de daling doorzetten.

 31. Pieter says:

  Volgens mij is het met deze dagen door al dat ex-div beter om naar de FTI te kijken. OP de 30 min grafiek keurig opgevangen op 571 en RSI geeft geen krimp.

 32. Moneymaker says:

  EUR eruit op 1.16 vanaf 1.158 is VINK en zo harken we toch weer wat bij elkaar op deZe Aeniks dag:-)))

 33. Jos says:

  Vraag me nu echt af of de bulls onder ons nog echt denken dat we binnenkort op de 590 staan……………………..kan me het niet voorstellen. Topvorming kan lang duren en misschien is dat het proces wel wat we hier zien de laatste weken.

 34. Moneymaker says:

  Brent oil steun 71.75 heeft gehouden nu swingtrade rit naar 74-75 zone komende dagen!

 35. Moneymaker says:

  @jos, dat kan nog heeeeeel lang duren totdat alle shorters de hoop hebben opgegeven

 36. Roelof says:

  @ Jos: Je moet dat van een nieuw ATH in de S&P wat meer zien in de context van het grotere plaatje. Het impliceert dat de correctie die op 29 januari is ingezet voltooid is.

  Maar goed, eerst maar eens zien of het lukt. Ik neig daar wel naar omdat de bulls (1) die neerwaartse gap van destijds volledig hebben opgevuld en (2) op de 30 minuten zien we al een tijd geen OS readings meer, maar wel OB readings! De laatste waren van 6 en 7 augustus jl. Ook dat ondersteunt een beweging naar een nieuw ATH.

 37. Roelof says:

  @ Jos: probeer wel een open mind te houden wat betreft de AEX. Ik lees bij jou tussen de regels door steeds een neiging naar onderen. Maar wat als je de beweging van de afgelopen weken nou eens ziet een consolidatie op hoog niveau? Dat is eigenlijk wat ik ervan maak. En indien correct, dan kan 585-590 best wel eens komen in de komende weken.

 38. WP says:

  @ MM die olie gaat wel moeizaam. Heb WTI long. Ook voor ritje omhoog tot ca 19 augustus.
  Maar moet wel opschieten nu 🙂

 39. Roelof says:

  De AEX is vanmorgen trouwens onder de opgaande trendlijn in de daggrafiek gezakt en is deze nu aan het terugtesten.

 40. Moneymaker says:

  DAX gaat voorop in de richting. Bij terugtest 12600-12650 zone ga ik wederom long! AEX voert wederom de druk weer op op de dalende weerstand. Shorts uit den boze!!

 41. Putin says:

  Ja, Jos. Het is toppend en het verzwakt wat. Maar het gaat mi te ver pm 580-590 gelijk uit te sluiten. Correctie in tijd ipv prijs kan nog steeds ondanks het toppende karakter.

 42. Moneymaker says:

  @WP, m.b.t. de olie heb ik de tijd komt niet op een dag. Nu totaal 1200 stuks in twee etappes gekocht vanmorgen en gisteravond.

  Koersdoel € 74.52-€ 75,31 in die zone gaan ze eruit!

  Zware steun rond de 71.75 gisteren getest nu wederom beweging richting de aangegeven koersdoelen.

 43. Roelof says:

  Mogelijk interessante ontwikkeling. De eerste poging om weer in de uptrend te komen is afgeslagen.

 44. Jos says:

  @Roelof, wat eind januari is gebeurd is geen correctie maar een crash. S&P is afgestort van 2870 naar 2530 in twee weken tijd. In punten is het nog dramatischer namelijk 340 punten was nog nooit eerder was gebeurd.

 45. Jos says:

  @Roelof, begrijp me goed ik ga niet zeggen dat de 590 niet kan. Heb al aangegeven waarom dit wel zou kunnen. Echter de steilheid van diverse trends in Amerika zijn zo angstwekkend dat je alleen maar de conclusie kan trekken dat we hoe dan ook een reset gaan krijgen binnenkort.

 46. Roelof says:

  @ Jos 13.01 uur: Prima, als je het zo wilt zien. Maar misschien is het nog wel een idee dat je kijkt naar de S&P weekgrafiek en de stijging vanaf februari 2016 nog eens goed bekijkt. Je zult zien dat de S&P tot eind januari 2018 ruim 1050 punten is gestegen zonder een noemenswaardige correctie (lees: 10%). Dat plaatst het e.e.a. toch wel in een wat ander perspectief, toch?

  Daarom zie ik die crash, zoals jij het noemt, als “slechts” een 12% correctie na twee wel heel bijzondere (zeg maar gerust abnormale) jaren. Een correctie van ca. 10% is ‘normaal’ gedrag in een beursjaar.

 47. Moneymaker says:

  Mocht er een crash komen, dan gaat deze altijd gepaard met een zgn bulltrap. Kortom eerst nog een flinke stijging een zgn overshoot/false move om de laatste shorters uit te roken. Er zijn momenteel veel te veel mensen die short kijken dus zoals eerder ook al aangegeven gaat het niet gebeuren!

 48. maurice says:

  Pffffffffffff, beste GJ,

  Ik kijk al niet meer zo vaak, maar is dit nu uw forum of die van MM ? Het zal zeker aan mij liggen, maar ik word er niet goed van.

 49. Jos says:

  De 15min maakt een duidelijk hogere bodem in de RSI met een vergelijkbare bodem. pos div

 50. Roelof says:

  @ Jos: eigenlijk is die “crash” in de S&P gewoon een simpele 38,2% Fibonacci correctie geweest van een Elliott Wave 3e golf. Met nu dus mogelijk afronding van een 4e golf (indien we nieuwe ATH’s zetten) met dan nog een 5e golf omhoog te gaan. En die kan nog ver reiken.

  Leuke bespiegelingen he? Ik heb al een paar bullmarkten meegemaakt en ik weet daarom, door schade en schande wijs geworden, dat gek altijd nog gekker kan. Vergeet niet dat dit ook een ‘one crazy bullmarket’ is. Mede om die reden geloof ik ook wel in dat ene artikel op deze site waarin Paul Tudor Jones wordt aangehaald.

  Tot zover de (middel)lange termijn visie. Ik hou erover op.

 51. Moneymaker says:

  @Jos, correct. Op basis daarvan twee fti opgepakt op 571.35 gaan eruit rond de 572.50-573.00

 52. Putin says:

  Totaal oneens vwb je conclusie tav US indices Jos. De daling afgelopen januari was juist om iedereen eruit te zetten. Als de markt zo zwak was geweest dan was de koers niet tot deze niveaus gestegen.

 53. Roelof says:

  @ Putin: Precies. Als je dan ook nog een nagaat wat er allemaal wel niet voor “negatief” nieuws is geweest sinds eind januari dan is het helemaal verbazingwekkend dat we bijna weer op een ATH staan in de S&P. Eigenlijk is de S&P al te ver gestegen om nog te kunnen spreken van een correctie, maar goed……….ik heb ook geen glazen bol

 54. Geert-Jan Nikken says:

  Waarde Maurice,
  Dit forum is bedoeld om met elkaar over de markten te praten. Dit forum is niet opgezet als de grote Geert-Jan-show.
  GRS Geert-Jan

 55. Jos says:

  @Putin, ja zo lust ik er nog wel een paar als de markt zo sterk was geweest waarom zijn we in januari dan gecrashed?

 56. Roelof says:

  Beste Jos, zie nogmaals 13.19 en 13.41 uur. Het was geen crash.

 57. r.buuren55 says:

  Beste G.J
  Geen DD meer van de S&P ik heb ze al een paar dagen niet gezien ??

 58. maurice says:

  Dank voor uw duidelijke antwoord GJ ! Maar ik zie het nu meer als de grote MM show.

 59. string says:

  @ Jos 13:36…

  Heb in de 5’…15′ en 30′ hetzelfde beeld…
  ’n RSI-bodem met ’n daarbij horende koers bodem…
  en daarna ’n hogere RSI-bodem met ’n daarbij horende hogere koers bodem…
  Ik zie de positieve divergentie niet…kun je het nader duiden…?

 60. Jos says:

  @String,twee bijna gelijkwaardige bodems van AEX vanochtend bij opening en pakweg een uurtje geleden echter RSI vanochtend was OS en tweede keer ruim boven de streep (15Min)

 61. Jos says:

  @GJ de laatste tijd zie ik weinig updates meer van de S&P is daar een reden voor?

 62. Moneymaker says:

  Je zult maar cryptomunten hebben….rien ne va plus het geld is niet meer van u…. begin dit jaar menig roeptoeter over de grote winsten die ze hadden nu allemaal kapot en muisstil……

 63. Putin says:

  @ Jos is géén crash geweest. Als een markt sterk is opgelopen is het toch logisch dat er wat lucht uitloopt. Als die stijging zoals nu heel sterk is geweest dan kan er gemakkelijk wat vanf voordat je in de buurt komt van een steun zoals de ma-200 op de spx destijds.

 64. string says:

  @ Jos…

  Maar dat is toch RSI-bodem en hogere RSI-bodem…alsmede koersbodem en hogere koersbodem…
  Er divergeert nog steeds niets…
  Positieve Divergentie = 2 opeenvolgende hogere bodems RSI en…2 opeenvolgende lagere bodems koers…toch??…

 65. Jos says:

  @String je hebt gelijk maar ik kijk ook graag naar gelijkwaardige bodems die een hogere RSI bodem geven in dit geval.

 66. Moneymaker says:

  @PM, olies beginnen te lopen ;-))

 67. Jos says:

  @Roelof en Putin, de crash van januari was volgens de definitie geen crash maar om het een correctie te noemen is natuurlijk flauwe kul. Een correctie is daling waar enige tijd over heen gaat een paar weken of een maandje. Een crash gebeurt in 1 of 2 dagen en dat is wat er is gebeurd op 2 en 5 februari. Maar nogmaals………………..per definitie hebben jullie gelijk.

 68. Jos says:

  Nou de futures blijven maar oplopen, kan weer een mooie dag worden op wallstreet.

 69. Roelof says:

  Tweede terugtest uptrend daggrafiek is gaande. Slot onder die opgaande lijn kan eventueel de trigger vormen voor lagere koersen.

 70. Roelof says:

  @ Jos: ik ben ervan overtuigd dat de snelheid en omvang van die daling juist werd ingegeven doordat er in de VS in geheel 2017 geen correctie is geweest van meer dan 1%. Het één heeft het ander versterkt.

 71. Roelof says:

  Mocht het vandaag verder stijgen dan heeft de S&P heeft vandaag trendkanaal weerstand tussen 2869-2873. Precies in die zone ligt trouwens ook het ATH van 2872,87.

 72. Jos says:

  ‘@String ik zie jou altijd dit gebruiken AEX/CFD 30’……………………..bedoel je met CFD de future van de AEX?

 73. wh.giesen says:

  String zie jij nu neg div in de RSI op de cfd 30′ tov 12.00 uur?

  mvg

 74. Jos says:

  Where’s the Money Coming From, Elon?……………………….erghhhhhhhhh leuk er wordt nu al openlijk gespeculeerd op diverse business sites over wie Elon suikeroompje is? Kon nog wel eens een hele kostbare tweet worden om zo zijn shorters buitenspel te zetten.
  Kijken waar de koers heen gaat vandaag?

 75. WP says:

  @MM euh PM het is WP hoor en ja de olie long begint te lopen vanaf vandaag zou het tot ca 19/8 omhoog kunnen.

 76. string says:

  @ Jos…

  Zoals ik het schrijf bedoel ik het ook…het is ’n CFD waarmee ik de AEX handel…broker is IG-Markets…
  Deze CFD werkt overigens exact gelijk als FTI…levert positief/negatief per indexpunt 200 Euro op…allen handelstijden zijn anders…
  Zet er regelmatig AEX/CFD bij omdat koersgrafiek en RSI/MACD (en andere technische afgeleiden) hier afwijken…
  Heeft te maken met openingstijden…dit platform werkt twentyfour/five -/- 1 uur vanwege sluiting op vrijdag 23:00 uur…
  Je kunt zelfs het weekend door handelen op diverse markten…maar dat gaat me veel te ver…

 77. maborosi says:

  Waarde Geert-Jan,
  Ik mis nu al enige dagen node uw DD over de S&P 500. Komt deze weer terug of heeft u hem gestopt?
  Groet,
  Rob

 78. string says:

  A wh.giesen…

  12:00 uur…RSI 60.09…koers 572.74…
  14:30 58.21 572.77…

  Antwoord is “jawel”…

 79. paul says:

  Kijk als t maar eeuwig af blijft ketsen op die 573-575 gaan we vanzelf s dalen. Op naar 541.. enneh mijn allerliefste Creshla staat 11 dollar lager.. ik had de SEC ook gebeld, schreef ik gister al dat die dat niet goed vinden zo shorters uitroken.. Die man hoort in t gevang wegens marktmanipulatie..

 80. Moneymaker says:

  long eur/usd 1200 stuks 1.1577 voor rit naar 1.16XX

 81. Jos says:

  S&P heeft het al drie dagen moeilijk om hoger te klimmen, zie ook dat de RSI niet meer meedoet……………blijft onder de horizontale lijn van 60 hangen heeft daar al drie topjes gemaakt. Morgen draaien?

 82. Roelof says:

  @ Paul: het moet allemaal nog blijken met je Chreshla. Die Elon Musk is natuurlijk geen domme man. Hij krijgt van mij dan ook het voordeel van de twijfel.

 83. detita444 says:

  @MM
  Welke turbo heb je gekozen?

 84. paul says:

  @ Roelof, we zullen zien., ik vermoed dat deze muis nog een mega staart krijgt, een elektrische.. Zelf vind ik Tesla te duur en fraaie uitvinders vooral van batterijen technologie en auto’s bouwen kunnen ze niet in tegenstelling tot VAG, MB, Toyota, Ford, GM en Volvo. Maar de echte metafoor is Nokia, onbetwist marktleider. (wanneer was dat) Ooit.. Ze staan rond een tientje lager. Mijn idee: eerst lekker laten klappen daarna koopt een grote autobouwer t voor een paar mrd ,maar niet voor 80, net zoiets als eh Nokia en Microsoft..

 85. Moneymaker says:

  Nog een keer 1000 stuks ingelegd euro BNP long

 86. Moneymaker says:

  Tja….had ik gisteren maar shorts Tesla gekocht….. pppfffff. Tot twee keer toe order ingelegd en toch weer gecanceld terwijl momentem ideaal was ondertussen al bijna 20 dollar eraf….

 87. Moneymaker says:

  …ik realiseer mij dat dit achteraf is en ja het was enigszins risico maar toch had ik had wel moeten doen, had ook “slechts” 450 stuks ingelegd maar ja was toch 0.9k geweest…stom

 88. detita444 says:

  @MM
  Met welke stoploss? Ik vind die turbo’s van BNP n.l. flink aan de prijs.

 89. Moneymaker says:

  @Detita, stoploss 1.1500 (net onder de cruciale 1.1510). Toch nog ritje DAX zojuist meegepakt 12680 naar 12658 met 1000 stuks 😉

 90. Moneymaker says:

  @Detita, ik verwacht wel dat deze ruim houdt hoor maar toch… Mooie tradingrange laatste week tussen pakweg 1.1560-1.1620

 91. detita444 says:

  1.15 is inderdaad een mooie stoploss voor een turbo. Maar die heeft BNP toch niet?

 92. Moneymaker says:

  Heb geen automatische stoploss ingesteld heb serie uit de 1.14 met hoge hefboom. Neem deze mee overnight. Zit je ook in de olie kan mooie rit worden hoor terug naar de 74 dollar minimaal

 93. Moneymaker says:

  Sorry maar moet wel kostelijk lachen om die gast van USMarkets (mag geen namen noemen), zit alleen maar scheef met zijn posities. Vorige week heeft hij zijn shorts eruit gegooid—> dik verlies voor abbo’s en nu zit die long sinds een week….. en elke dag maar roepen dat de grote stijging er toch echt aankomt….hahahha en de abbo’s maar geld dokken. Resultaten zijn ook belabberd, als ze uberhaupt al kloppen….wat een gast

 94. detita444 says:

  @MM
  Ik snap het niet, BNP heeft alleen turbo’s long tussen de 0.9263 en 1.1068.
  De enige BNP Euro/$ long turbo die vandaag zijn gegaan, zijn 40 stks van de 1.1068 om 16.53.55………

 95. detita444 says:

  @MM
  Je neemt me toch niet in de maling?

 96. bruun says:

  Beste Fred & MM,

  De H4 zal pas onder de 1.15 OS zijn.
  Dus met de SL van 1.15 is redelijk save lijkt me.

  Gr.
  Bruun

Geef een reactie