AEX: Volgende

Onder het motto “We Kunnen” is afgelopen vrijdag op deze plek een lijstje met ijkpunten gepresenteerd. De conclusie luidde dat dit lijstje een rode draad door de komende columns zou gaan spelen. Vandaag kan de AEX zich richten op het Volgende niveau van de opsomming.

AEX-IntraDagGrafiek

AEX-IntraDagGrafiek

Op basis van de ontwikkeling in de week-grafiek mocht vanaf afgelopen vrijdag een tegenreactie worden verwacht. De verwachte en eind vorige week ook daadwerkelijk gestarte reactie-beweging heeft als doel om de niveaus van het lijstje af te vinken. Het eerste vinkje is reeds gezet en de verwachting luidt dat vandaag al vroeg in de ochtend het tweede vinkje op 395 kan worden gezet. Dit betekent dat de ogen voor de rest van de handelssessie op 400 mogen worden gericht.

Hoeveel van de gepresenteerde niveaus de AEX in de komende dagen/weken gaat aantikken hangt in sterke mate af van de ontwikkeling van de RSI in het kleinste tijdsframe. Afgelopen vrijdag zijn de vereisten voor de ontwikkeling van deze leidende indicator beschreven. De eerste stappen heeft zij gezet, te weten een bodem boven de OS-signaallijn en een aanval op de ingetekende horizontale lijn. Vanochtend rekent de RSI definitief met deze lijn af zodat de blik nu gericht moet worden op het OB worden van de indicator.

Vergeet u niet aan te melden voor TradeIdee: De WeekAftrap. Tussen 12.00 uur en 12.30 uur praten wij u weer bij over de belangrijkste ontwikkelingen. Mis dit lunch-webinar niet.

TradeIdee: De WeekAftrap!

 

AEX-DagGrafiek

AEX-DagGrafiek

AEX-WeekGrafiek

AEX-WeekGrafiek

Ook gepubliceerd op GSMarkets.nl  logo-goldman-sachs-v3