AEX: Nog steeds niet

Conform verwachting wist de AEX vorige week niet af te rekenen met berenbastion 473. Ook bij de start van deze week blijft deze zone onveranderd als een donkere wolk boven de markt hangen. Zie hier de kracht van de LeoMontStelRegel: Reageren, Niet Anticiperen!

AEX-IntraDagGrafiek

AEX-IntraDagGrafiek

De titel van de laatste column van vorige week was een expliciete verwijzing naar het gegeven dat de AEX een poging zou gaan ondernemen op de zware weerstandszone welke momenteel wordt gevormd door de 200-dagenlijn uit de daggrafiek. De vaste lezer weet echter dat in deze column de visie is neergelegd dat het nog te vroeg is om al koersen beduidend boven deze zone te verwachten. Bij de start van de nieuwe handelsweek wordt deze stelling wederom herhaald. In onderstaande grafiek ziet u een fibo-grid ingetekend. Op basis van deze grid wordt de doelzone voor deze week neergelegd rond 463. Dit niveau is gebaseerd op de derde en dus laatste lijn uit het aangehaalde grid. Voor de volledigheid van deze column ook de niveaus van de eerste twee lijnen: 467 en 465. Met het risico dat het vervelend begint te worden toch de opmerking dat op basis van het grid dus verwacht mag worden dat Heintje Davids deze week wederom een comeback maakt. De weerstand wordt gedefinieerd rond 473.

Vanavond verzorgt TradeIdee  een interessant en leerzaam webinar. Alexander Sassen en Geert-Jan Nikken bespreken de samenhang tussen het huidige Centrale Bank Beleid en de TA van de markten. Schrijf snel in:

Centrale Bank Beleid en TA: Een Gouden Combinatie! 

LET OP, LET OP, LET OP: 

Omdat vanavond het TradeIdee webinar wordt gehouden, komt de gebruikelijke wekelijkse TradeIdee-chat te vervallen.

AEX-DagGrafiek

AEX-DagGrafiek

AEX-WeekGrafiek

AEX-WeekGrafiek

 Ook gepubliceerd op GSMarkets.nl  logo-goldman-sachs-v3