AEX: missie mislukt

Lange tijd wist de zone 430 in de AEX stand te houden als eerste steunpilaar. Uiteindelijk bleek het niveau toch niet opgewassen tegen de druk. Vanochtend speelt hetzelfde niveau weer een rol. Net als woensdag luidt de verwachting dat de graadmeter uiteindelijk zal overwinnen.

AEX-IntraDagGrafiek

AEX-IntraDagGrafiek

De AEX is terug bij af. De focus blijft op 441, maar dat gaat deze week niet meer lukken. Waarvan Akte! Bij het gedeeltelijk vullen van het koersgat, bleef de RSI achter. Een duidelijk waarschuwingssignaal. Vanochtend start de graadmeter op positieve toon, alleen moet nu opnieuw rekening worden gehouden met een gevecht in de zone 430. U kent het principe dat steun en weerstand continu draaien nadat zij zijn doorbroken. Of het net zo’n lang gevecht wordt als afgelopen woensdag valt te bezien. De verwachting luidt dat de AEX ditmaal sneller afrekent met 430. Zodra dit gebeurt mag de focus weer op 434/435.

Een beweging boven 430 vormt de opmaat voor een verder herstel volgende week. Het scenario blijft dus onveranderd. Alleen de tijdsduur waarbinnen de verwachte ontwikkeling zich manifesteert is te kort ingeschat.

Naast Turbo’s richt TradeIdee zich nu ook op Opties. De visies van de specialisten van TradeIdee werden al uitgewerkt in concrete Turbo-strategieën maar vanaf nu dus ook in Optie-strategieën.  Zo blijft TradeIdee haar service aan u uitbreiden.

Volgende week donderdag, 14 april, heeft TradeIdee de specialisten van OptieAcademy uitgenodigd voor een webinar. In dit informatieve, interactieve en leerzame webinar worden de verschillen tussen Turbo’s en Opties nader toegelicht, wordt de theorie van opties besproken,  maar wordt ook zeker een blik geworpen op de actuele stand van zaken op de financiële markten. En zoals altijd worden de neergelegde visies uitgewerkt in concrete TradeIdeeën.  Schrijf snel in, want vol=vol.

 

TradeIdee: OptieAcademy!

AEX-DagGrafiek

AEX-DagGrafiek

AEX-WeekGrafiek

AEX-WeekGrafiek

 

Ook gepubliceerd op GSMarkets.nl  logo-goldman-sachs-v3