AEX: GeluksTranen

Daar is ie weer! Op maandag werd de verwachting uitgesproken dat de zone 465 ook deze week weer in het scherm zou verschijnen. Gisteren was het zover. Dit verklaart de titel van vandaag. De vaste lezer zal zich echter ook de titel van gisteren herinneren. Een lagere opening past dus in het plaatje.

AEX-IntraDagGrafiek

AEX-IntraDagGrafiek

Stijgt de AEX deze week ook nog door tot aan 473 of is gisteren de verwachte lagere top gezet? Zo luidt het huidige vraagstuk. De opening van vandaag is tegengesteld aan de opening van gisteren. Deze ontwikkeling past in het beeld dat wederom een lagere top is gezet. De twijfel of dit echter ook zo is wordt veroorzaakt door de ontwikkeling in de RSI. Zoals u ziet is deze gisteren duidelijk boven de OB-lijn uitgekomen. Deze ontwikkeling is juist een steuntje in de rug voor het scenario dat de AEX nog steeds over stijgende ambitie beschikt. In de grafiek staat een drietal lijnen ingetekend. Deze lijnen vormen nu de respectievelijk volgende ijkpunten. De bijbehorende niveaus vallen op 463, 459 en 455. Een nieuw lijstje. Over de laatste twee niveaus kan worden opgemerkt dat deze samenvallen met de respectievelijke 38,2 procent en 61,8 procent correctieniveaus van de stijging 448 tot aan 466.  De oplettende lezer heeft dus opgemerkt dat vooralsnog slechts gezocht wordt naar een eerst hogere bodem.

Nog twee dagen en dan is in de Rai in Amsterdam de BeleggersFair. Ook TradeIdee zal op deze fair aanwezig zijn en enkele workshops en masterclasses verzorgen. Daarnaast zijn wij uitgenodigd om op een ware troon plaats te nemen om vanaf die plek onze Gouden Tips voor 2016 met u te delen. Mis het niet! Kom daarom aanstaande vrijdag naar de fair.

Wij mogen u gratis toegangskaartjes aanbieden. Interesse? Stuur de code “Ja ik wil naar de BeleggersFair” naar info@tradeidee.nl en wij sturen u de door u gevraagde kaartjes toe. Tot vrijdag!

AEX-DagGrafiek

AEX-DagGrafiek

AEX-WeekGrafiek

AEX-WeekGrafiek

Ook gepubliceerd op GSMarkets.nl  logo-goldman-sachs-v3