AEX: 10 punten

Luctor et Emergo. Gisteren worstelde de AEX het grootste gedeelte van de dag met de zone 430 om deze bij het slaan van de slotgong te overwinnen. Netjes volgens het neergelegde beeld. De focus is nu op de eerste reactielijn uit de intra-daggrafiek.

AEX-IntraDagGrafiek

AEX-IntraDagGrafiek

Het verschil tussen de huidige slotstand en het ijkpunt voor deze week bedraagt exact 10 indexpunten. De AEX heeft nog twee dagen om de maandag uitgesproken verwachting in te vullen. De positieve start van vandaag moet dan ook gezien worden als de eerste stap. In de column van gisteren is beschreven dat bij het overwinnen van de zone 430 de graadmeter zich kan richten op het vullen van het koersgat welke afgelopen dinsdag op opening is ontstaan. De bovenkant van de gap ligt gelijk aan het eerste herstelniveau van de recente daling 449 tot 426. Het aantrekkingspunt voor nu kan dus gedefinieerd worden op 435.  Focus is en blijft echter 441. Aan de onderkant mag nu verwacht worden dat 430 als eerste steunpilaar fungeert.

Naast Turbo’s richt TradeIdee zich nu ook op Opties. De visies van de specialisten van TradeIdee werden al uitgewerkt in concrete Turbo-strategieën maar vanaf nu dus ook in Optie-strategieën.  Zo blijft TradeIdee haar service aan u uitbreiden.

Volgende week donderdag, 14 april, heeft TradeIdee de specialisten van OptieAcademy uitgenodigd voor een webinar. In dit informatieve, interactieve en leerzame webinar worden de verschillen tussen Turbo’s en Opties nader toegelicht, wordt de theorie van opties besproken,  maar wordt ook zeker een blik geworpen op de actuele stand van zaken op de financiële markten. En zoals altijd worden de neergelegde visies uitgewerkt in concrete TradeIdeeën.  Schrijf snel in, want vol=vol.

 

TradeIdee: OptieAcademy!

 

AEX-DagGrafiek

AEX-DagGrafiek

AEX-WeekGrafiek

AEX-WeekGrafiek

Ook gepubliceerd op GSMarkets.nl  logo-goldman-sachs-v3