WorkShop Technische Analyse: KoersPatronen!

Na het succes van eerdere edities herhaalt TradeIdee nog 1 keer de WorkShop KoersPatronen! Wederom zal Geert-Jan Nikken de WorkShop verzorgen. 

Onderwerpen:

Grafiekvorm:

Het verschil tussen de bar-grafiek en candle-grafiek. Essentieel om het verschil te duiden tussen de Westerse patronen en de Japanse patronen.

Westerse Patronen:

Op het programma staan o.a. Hoofd Schouder, Dubbele Bodem/Top, Rechthoek, Driehoek (Symmetrical, Ascending, Descending), en Vlag. Het verschil tussen omkeerpatronen en continuatiepatronen. Hoe herken je een patroon, wat betekent een patroon voor trend en trendmatigheid van de onderliggende waarde, hoe bereken en bepaal je richt- en ijkpunten van een patroon.

Japanse Patronen:

Op het programma staan o.a. Doji, Gravestone, Dragon Fly, Long Legged, Hammer, Spinning Top, Engulfing en meer. Welke patronen zijn bullish en welke juist bearish.

 

Gedurende de WorkShop zal continu van theorie naar praktijk worden geschakeld, de vertaalslag naar de actualiteit. Geert-Jan laat je gedurende de WorkShop meekijken met zijn eigen handelsscherm.

 

Datum: 30 maart 2022

Tijdstip: 20.00 uur

Duur: 1 uur

Hoe: Zoom, oftewel deelnemen vanaf een door jezelf gekozen plek op je Ipad, laptop of computer. Wel zo makkelijk.

Aantal deelnemers: Maximaal 15. We houden het graag interactief. Alle ruimte dus voor je vragen, opmerkingen of inbreng.

Voor wie: Iedere belegger die kennis wil maken met de basisprincipes en technieken van de Technische Analyse.

Kosten: €60,50 (=€50,00 exclusief 21 procent BTW)

Inschrijven: Stuur een mail naar info@tradeidee.nl met vermelding: Workshop Technische Analyse: KoersPatronen!