VLOG Michael Ahrens: 6 september 2020

 • De beurzen bewegen conform het bullish scenario. Uiteindelijk verwacht ik een forse correctie met flash crash achtige bewegingen, maar dat kan mogelijk pas in november gebeuren. In de vlog bespreek ik weer de referentieniveaus die we in de gaten moeten houden.
 • Het Goud zit een een minder overtuigende dagcyclus en onder $1920 is een short tot $1800 interessant.

4 reacties op “VLOG Michael Ahrens: 6 september 2020”

 1. paul says:

  Blijft must have columnist die Michael. ‘t enige wat ik minder frequent hoor in de Vlogs tegenwoordig is de telling van de dag en weekcycli. Volgens mij is er de vorige Cyclus iets raars gebeurd en was ie heel kort, 14 of 15. In elk geval AEX en volgens mij ook DAX. Waar we nu zitten is me wat nevelig.. net voorbij de helft ofzo. in de dag..

  1. luiting11 says:

   Vlog 6 Sept niet aanwezig

 2. MichaelAhrens says:

  Cycli zijn op dit moment allerminst helder. Price Action voldoet dan prima als alternatief.

 3. Geert-Jan Nikken says:

  Aangepast.
  GRS Geert-Jan

Geef een antwoord