VLOG Michael Ahrens: 14 juni 2020

  • De verwachting was dat de beurzen op maandag of dinsdag neerwaarts konden draaien. De draai kwam dinsdag en de genoemde koersdoelen zijn wederom gehaald. In de vlog bespreek ik het interessante (short) scenario voor de komende weken en waar we op moeten letten.
  • Vorige week noemde ik nog de ‘failed’ break en het lijkt erop dat we die hebben. We hebben op weekslotbasis een uitbraak boven en onder bepaalde niveaus nodig die ik in de vlog nader bespreek.

2 reacties op “VLOG Michael Ahrens: 14 juni 2020”

  1. paul says:

    Chapeau voor Michael hoor. Pas maar op dat ze je niet in t gevang zetten wegens voorkennis zo dodelijk accuraat was ie weer. Dat je tientallen mails krijgt als de daling een ( half) dagje later inzet zegt niks over jou maar hoe die mensen dan blijkbaar handelen.. De globaal geïndiceerde koersdoelen in DAX en co zijn na wat zalvende woorden van de Fed alweer bijna gehaald. Dus laten we vooral kijken wat de price action nu verder doet in deze grote expiratie week. Als je gister vlug verkocht op AEX 530 zou je nu zeker vlugger moeten verkopen op AEX 556..

    1. MichaelAhrens says:

      Dank je Paul!

Geef een reactie