TradeIdee: Turbo Long DOW: stijgt komende 2 jaar met 41%

TradeIdee: Turbo Long DOW: stijgt komende 2 jaar met 41%

Terwijl de aandelenmarkten wat averij oplopen, heeft de TradeIdee redactie een succesvolle fund manager gevonden die doodleuk stelt dat de rally nog moet beginnen! Tech gaat knallen en zo ook de DOW. De manager in kwestie is Ron Baron van Baron Capital.

Turbo turbo

Ron de baron ziet voor een ultra lange tijd lage rentes EN lage olieprijzen. Dit terwijl de economie veel harder zal groeien dan menigeen verwacht. Door technologische ontwikkelingen en de onderliggende trends zal de economie een ware transitie meemaken.

Lopend Buffet

De standaard benadering van Baron lijkt erg veel op die van Warren Buffet; koop aandelen in goede bedrijven in goede markten met goed management en verkoop ze nooit meer. En dan is het simpel meeliften op de economische groei. Zowel de economie alsmede de aandelenindices verdubbelen iedere 12 a 13 jaar. Wie zei dat beleggen moeilijk was..

200 procent in 2 jaar
Dus gewoon blind long in de Dow en niet meer kijken, volgens Baron. Met Turbo hefboom van 5 zou er de komende twee jaar 200% in het verschiet moeten liggen (zolang stop loss niet wordt bereikt). Beleggers die denken dat Baron zich tegoed heeft gedaan aan de verkeerde soort paddenstoelen, die zullen zich meer kunnen vinden in de contraire positie die de redactie in gelijknamige hokje in onderstaande tabel vermeld heeft.

tradeidee

Wat ga je doen? In onderstaande tabel staan Goldman Sachs Turbo’s die passen bij het bovenstaande TradeIdee. De categorieën zijn respectievelijk Fundamenteel, Technisch of Opportunistisch al naar gelang de manier van kijken naar de materie. Daarnaast is een indeling gemaakt naar tijdshorizon met een toepassing op Korte en/of Lange termijn. Ben je het er totaal niet mee eens? TradeIdee geeft ook een concreet handvat voor de Contraire visie. Maak je keuze.

Goldman Sachs Turbo’s
Aandelen, Opties, Futures,
of een combinatie daarvan.

Fundamenteel
Technisch
Opportunistisch
Korte termijn
Lange termijn
Goldman Sachs Dow Jones Turbo Long 17370
Contraire visie
Goldman Sachs Dow Jones Turbo Short 25050

2 reacties op “TradeIdee: Turbo Long DOW: stijgt komende 2 jaar met 41%”

  1. Paul says:

    Tja,
    En als die stop wel wordt bereikt?

  2. Hans says:

    @Paul Dan heb je geld verloren 🙂

Geef een antwoord