TradeIdee Randstad: Koppie Krauw Shorten Nou

Het zal je niet ontgaan staan dat in de achterliggende dagen veel bedrijfsnieuws is gepresenteerd. Deze week draaide het cijferseizoen op volle toeren. Een van de namen die deze week inzicht verschafte in haar boeken was Randstad. Nu is het algemeen bekend dat onze uitgever een groot deel van haar omzet haalt uit Amerika. Dus hoe zit dat met de almaar goedkoper wordende dollar? Volgens de ABNAMRO strateeg is er geen reden tot zorgen. De dollar zorgt nog niet voor problemen. Aldus het artikel: Nederlandse beursfondsen merken nog weinig van zwakke dollar. Hoe het verder verloopt met de dollar kun je overigens iedere dag lezen in onze DailyDosis Euro-Dollar.  De reactie op de cijfers was positief. Reden was de  forse groei in omzet in Europa. Wel werd ook gewaarschuwd voor een smetje op het blazoen en dompertje op het feestje in de vorm van Monster. Dit is de vorig jaar overgenomen vacaturesite. Monster spelbreker op feestje Randstad. Maar nogmaals, dat mocht de pret niet drukken en Randstad was afgelopen dinsdag dan ook de onbetwiste koploper aan het Damrak.

Hier op TradeIdee is in de achterliggende dagen ook aandacht besteed aan Randstad. Afgelopen maandag werd het aandeel al aangehaald in De WeekAftrap en uiteraard werd Randstad besproken in de rubriek Voor de Cijfers. De rode draad door de publicaties op TradeIdee luidde dat het feestje waarschijnlijk van korte duur zou zijn. De euforie zou naar alle waarschijnlijkheid in de zone €52.00 haar Waterloo vinden. Deze afgelopen maandag neergelegde verwachting is een mooi bruggetje naar de bijgewerkte actuele grafiek van Randstad. Rond €52.00 staat een horizontale lijn ingetekend. Gedurende de dag van de cijfers is de koers weliswaar even boven dit niveau uitgekomen maar dat was zoals verwacht van zeer korte duur. In de dagen na publicatie hapert iedere herstel rond genoemd niveau. Reden om vandaag een TradeIdee short op Randstad te publiceren. Omdat in De WeekAftrap en in Voor de Cijfers eerder deze week al uitgebreid is ingegaan op en uitgelegd is waarom rekening moet worden gehouden met verdere zwakte volstaan we vandaag met een verwijzing naar bovenstaande aangehaalde links.

 

tradeidee

Wat ga je doen? In onderstaande tabel staan Goldman Sachs Turbo’s die passen bij het bovenstaande TradeIdee. De categorieën zijn respectievelijk Fundamenteel, Technisch of Opportunistisch al naar gelang de manier van kijken naar de materie. Daarnaast is een indeling gemaakt naar tijdshorizon met een toepassing op Korte en/of Lange termijn. Ben je het er totaal niet mee eens? TradeIdee geeft ook een concreet handvat voor de Contraire visie. Maak je keuze.

Goldman Sachs Turbo’s
Aandelen, Opties, Futures,
of een combinatie daarvan.

Fundamenteel
Technisch
Opportunistisch
Korte termijn
Lange termijn
 Randstad GoldmanSachs Turbo Short 59.40
Contraire visie
 Randstad GoldmanSachs Turbo Long 48.56

Laat een reactie achter