TradeIdee McD: Martine vs. OptieAcademy

OK! The Golden Arches dus. Na de knokpartij tegen Cees, zetten we Martine op tegen de volgende uitdager.

De vorige keer dat we een battle onder Goeroes van eigen bodem uitriepen ging het er fel aan toe. Hard tegen hard over de richting van ASML. Martine vs Cees, Long tegen Short. Kortere termijn tegen langere. Cees stond voor, Martine haalde snel in. Voorlopig staat zij ruim op kop maar het spel is zeker nog niet gespeeld. Het blijft spannend.

OptieAcademy heeft een mening!

De mannen van de OptieAcademy vindt het namelijk welletjes geweest met McDonalds. Ze hebben een strategie opgesteld die een koersdaling voor ogen heeft. Dit zeggen zij.

Zo ziet de grafiek eruit. Zonder bijbedoeling of voorkeur, dit is het beeld.

McDonalds DagGrafiek

De opwaartse cyclus van hogere toppen en bodems is voorbij. 2020 begon en toen kwam de knak. Maar dat geldt voor elk fonds op de beurs zo ongeveer. Als je een beetje met de ogen knijpt zie je een gigantisch groot McDonalds-teken

Martine heeft ook een mening!

Rock Solid Martine Hafkamp vindt het een mooi bedrijf met goeie vooruitzichten voor de toekomst. Daarnaast onderbouwt ze haar mening ook zeer zorgvuldig en nauwkeurig. Dit is wat zij zegt.

Spanning stijgt…

Wie gaat er gelijk krijgen? Het is zelfs niet uitgesloten dat beide experts hun gelijk kunnen halen. Met de juiste toepassing van de beschikbare instrumenten heb je er wellicht maximaal profijt van.

tradeidee

Wat ga je doen? In onderstaande tabel staan Turbo’s die passen bij het bovenstaande TradeIdee. De categorieën zijn respectievelijk Fundamenteel, Technisch of Opportunistisch al naar gelang de manier van kijken naar de materie. Daarnaast is een indeling gemaakt naar tijdshorizon met een toepassing op Korte en/of Lange termijn. Ben je het er totaal niet mee eens? TradeIdee geeft ook een concreet handvat voor de Contraire visie. Maak je keuze.

Turbo’s, Aandelen, Opties, Futures,
of een combinatie daarvan.

Fundamenteel
Technisch
Opportunistisch
Korte termijn
(OptieAcademy Style = short)

Open Buy: 1 MCD JUN19 175 Put @ $8,20
Open Sell: 1 MCD JUN19 160 Put @ $3,20
Open Sell: 1 MCD MAY29 160 Put @ $1,30
Open Sell: 1 MCD JUN19 200 Call @ $0,30
De investering = $8,20 minus $4,80 =$3,40 maal 100.

Lange termijn
Aandelen Kopen (Martine’s Way)
Contraire visie
De OptieAcademy manier Kopen a la Martine

Geef een reactie