S&P500: Zakken-Stijgen: Bouncen!

De titel van de DailyDosis van afgelopen maandag luidde: VeerKracht. Inderdaad heeft de S&P500 nu al vier sessies op rij het verlies van de sessie tegen het tijdstip van het slaan van de slotgong nagenoeg terugveroverd. Vraag is natuurlijk hoe lang zij dit volhoudt.

SP-IntraDagGrafiek

Sinds de S&P500 vorige week door de steunlijn van het rising wedge koerspatroon viel, valt de schade op slotbasis redelijk mee. Daarbij komt dat de laagste punten ook een bron van herkenning zijn. De vaste lezer kent de niveau 2574 en 2566 en laten dat nou net exact de laagste punten van maandag en dinsdag zijn. Toch is de kou nog niet uit de lucht. De S&P500 noteert immers nog steeds onder de voormalige steunlijn van het koerspatroon.

In de achterliggende dagen was deze constatering aanleiding om op te merken dat de graadmeter zwak uit de startblokken zou komen en vandaag vormt daarop geen uitzondering. Dat brengt het verhaal van de DailyDosis weer terug naar het niveau van 2566. Mocht de zwaartekracht ditmaal toch wat sterker zijn dan ligt op 2560 een volgend stierenbastion.

En dan wordt het gedurende de sessie weer kijken of de S&P500 nog steeds over VeerKracht beschikt. Wordt Vervolgd!

SP-DagGrafiek

SP-IntraDagGrafiek

Laat een reactie achter