S&P500: Volgens Plan

Het lijkt logisch dat na een lagere start op actie enige reactie volgt. Aldus de column van woensdag. Na het (ruim) afvinken van ijkpunt 2339 zette de S&P500 gisteren inderdaad in op herstel. Let wel, enige verdere kracht lijkt beperkte ruimte te hebben tot aan 2355 – 2358.

SP-IntraDagGrafiek

SP-IntraDagGrafiek

De horizontale lijnen welke in de column van woensdag centraal stonden staan in de kleinste grafiek onveranderd ingetekend. Inderdaad speelde het overgrote deel van de sessie zich gisteren tussen de onderste twee lijnen af. Vandaag is een derde lijn toegevoegd. De focus ligt wederom op de lijnen, waarbij opgemerkt wordt dat de verwachting luidt dat de S&P500 best nog wat kan door klimmen richting de twee lijnen boven de huidige slotstand. Gisteren is het niveau 2355 genoemd. Vandaag komt daar 2358 bij. De verwachting luidt dat de index in, of zelfs al onder, deze bandbreedte buiten adem komt. Blijkt inderdaad dat de aangehaalde zone voor obstructie zorgt, dan mag de blik in de komende dagen op het niveau van de langere gemiddelde lijn uit de dag-grafiek. Vandaag ligt deze op 2327. Wordt Vervolgd!

SP-DagGrafiek

SP-DagGrafiek

SP-WeekGrafiek

SP-WeekGrafiek

3 reacties op “S&P500: Volgens Plan”

 1. Bert says:

  Waarde Geert-Jan,
  Dank voor Uw DD.
  Is volgens plan “A/B” de afgevinkte 2139 stand nog een steun richting beoogde daling ?
  Dank U.
  MVG.,
  Bert

 2. Geert-Jan says:

  Waarde Bert,
  Indien nu blijkt dat 2355 tot 2358 inderdaad te stevig is, dan verwacht ik geen steun rond 2339. Mijn focus gaat dan uit naar de gemiddelde lijn.
  GRS Geert-jan

 3. Bert says:

  Waarde Geert-Jan,
  Dank voor uw reaktie.
  Excuses voor typefout :2139 had idd 2339 moeten zijn. Intussen de 2358 aangevinkt.
  Nu “afkoelen” naar uw gemiddelde lijn….
  Thks.
  MVG.,
  Bert

Geef een antwoord