S&P500: De Volgende Stap

In de DailyDosis van gisteren werd gesteld dat de zone 2575 tot 2572 nu naar alle waarschijnlijkheid als stootkussen zou gaan fungeren. Een blik op zowel de laagste koers als de slotstand van gisteren zijn in dit licht bezien natuurlijk een streling. Vandaag dan maar weer omhoog, want Trend is Trend!

SP-IntraDagGrafiek

Een inside dag op een inside dag. Zo kan de sessie van dinsdag het beste worden omschreven. In Europa hebben we eerder deze week gezien dat dit soort dagen betiteld mogen worden als adempauzes. Het krachten verzamelen voor een nieuwe impulsbeweging.

Het is precies zo’n soort beweging welke de S&P500 vandaag kan laten zien. Een aanscherping van de ATH ligt in de lijn der verwachting en past uiteraard naadloos in het neergelegde scenario van de achterliggende weken/maanden. De vaste lezer is inmiddels (over)bekend met de insteek: Volg de Trend!

Het vergezicht ligt op 2660. De verwachte beweging van vandaag kan dus omschreven worden als de vervolgstap binnen het proces. Wordt Vervolgd!

SP-DagGrafiek

SP-WeekGrafiek

2 reacties op “S&P500: De Volgende Stap”

 1. Geert-Jan Nikken says:

  Waarde Bert,
  Ik las uw bericht van gisteren…u verwijst naar Alblasserdam…dat heb ik u eerder ook al zien doen…ik moet u helaas teleurstellen…ik ben geboren en getogen in Papendrecht…dat ligt weliswaar niet heel ver van Alblasserdam…maar ja…dat ligt Rotterdam ook niet van Amsterdam…en toch is dat een wereld van verschil…zeg maar een titel…ach u snapt…
  GRS Geert-Jan

 2. Bert says:

  Waarde Geert-Jan,
  Had de stad Alblasserdam gehoord in één van uw “Blik van de Nik” maanden gelden toen u ook nog
  zei “niet tegen de wind te p…”, als ik mij goed herinner. Maar soit, in ieder geval is uw geboortestad
  géén “teleurstelling” voor mij en blijft die “wereld van verschil” bestaan tussen 010 vs. 020 maar dat
  geldt in géén enkel opzicht voor Papendrecht vs Vlaardingen naar één Rotterdam, en vooral
  voor F… (!) 🙂
  MVG.,
  Bert

Laat een reactie achter