S&P500: Tot Rust Komen

In de eerste DailyDosis van de week werd een steunpilaar meegegeven rond 2564-2562. In de tussenliggende twee sessies is inderdaad een begin gemaakt met het vullen van het hiaat welke op vrijdag 20 oktober ontstond.

SP-IntraDagGrafiek

In de kleinste grafiek is de rode cirkel, welke het hiaat van vrijdag duidt, inmiddels een stukje kleiner ingetekend. Afgelopen maandag tikte de S&P500 namelijk vrij nauwkeurig de ingetekende horizontale lijn op 2564 aan waarmee zij een eerste stap zette in het vullen van de gap.

Een scenario waarin de index het karwei vanmiddag afmaakt mag niet worden uitgesloten. Dat betekent dus concreet dat de S&P500 opnieuw op zoek kan naar het gebied 2564-2562. De verwachting luidt echter dat deze zone vandaag opnieuw als vangnet zal optreden. De ontwikkeling van de eerste twee sessies en de verwachting voor vandaag mogen dus gezien worden als de klassieke adempauze op de sterke ontwikkeling van vorige week donderdag en vrijdag.

Een herhaling van de slotconclusie van maandag lijkt daarom mogelijk: “Met koersen boven deze zone is en blijft de toon van deze DailyDosis positief.” Wordt Vervolgd!

SP-DagGrafiek

SP-WeekGrafiek

Laat een reactie achter