S&P500: TijdsDruk

En wederom fungeerde de zone tussen de twee horizontale lijnen, welke eerder deze week centraal stonden, als Obstructiezone. In de kleinste grafiek is nu een dalend trendkanaal zichtbaar. De tijd begint echter wel te drukken. Nog maar twee handelsdagen voor het afgegeven lijstje.

SP-IntraDagGrafiek

SP-IntraDagGrafiek

Het scenario blijft het scenario. De koersontwikkeling gedurende de achterliggende dagen in combinatie met de verwachting voor vandaag geven nog geen aanleiding om van de neergelegde visie af te stappen. Zoals bekend staan drie niveaus op het lijstje: 2258, 2245 en 2230. Graag verwijs ik u ook naar het TradeIdee S&P500 dat vanochtend is verschenen op basis van de research van een aantal toonaangevende partijen. Niet alleen het technische beeld oogt zwakjes ook vanuit fundamentele hoek zijn wat waarschuwingssignalen zichtbaar. Wordt Vervolgd!

SP-DagGrafiek

SP-DagGrafiek

SP-WeekGrafiek

SP-WeekGrafiek

3 reacties op “S&P500: TijdsDruk”

 1. ikken, says:

  Waarde Geert-Jan,
  Dank voor uw dagelijkse ‘update’.
  Prefereer toch uw – als goede voornemen mogelijke (?) – “S&P500 Blik van de Nik” méér dan de zéér magere qua TA / tijdshorizon voornoemde “Tradeidee:Turbo Short S&P500”
  Hoop doet leven anders zal ik ‘me de bek niet openbreken door me muil te houden’
  MvG.,
  Bert

 2. Geert-Jan Nikken says:

  Waarde Bert,
  Er ontgaat u weinig. Het klopt dat het mager TA is in het TradeIdee. Het is dan ook geen TA TradeIdee, maar FA TradeIdee zoals in de tabel aangegeven.
  GRS Geert-Jan

 3. ikken, says:

  Waarde Geert-Jan,
  Dank voor uw antwoord. ‘Trek toch me muil open’ : net zoals u prachtig levert voor de AEX,
  zou uw S&P500 Blik van de Nik glorieus worden ontvangen omdat uw TA-visie -naast de
  vele al beschikbare ‘FA-goeroes’ die omvattende dimensie oplevert waardoor er een redelijk betrouwbare niet-anticiperende marktvisie zich ontwikkelt
  Of……’wat zit je nou te daze, joh.’.
  Thks.,
  Bert

Geef een antwoord