S&P500: Stroefjes

In de laatste DD van vorige week is een expliciete waarschuwing afgegeven voor de zone 3002. De eerste DD van deze week start opnieuw met het afgegeven van een waarschuwing. Het koersverloop van de S&P500 verloopt momenteel wat stroefjes.

Het motto van de achterliggende dagen, lijkt na vrijdag ingewisseld te kunnen worden. Even ter herinnering. Het motto luidde: Focus op Steun.

Vrijdag is echter gewezen op het gevaar dat de doorbroken steun rond 3002 nu als weerstand kan fungeren. Zo geschiedde. Voor vandaag daarom hetzelfde verhaal. Oppassen dat de zone 2990 nu niet als weerstand gaat fungeren. Focus op Steun wordt dus Focus op Weerstand.

In onderstaande grafiek stond vrijdag al een NR ingetekend. Deze set-up komt uit rond 2960. Het benoemen van dit ijkpunt impliceert de gedachte dat ook de ingetekende steun rond 2978 in de komende sessies zwaar onder druk kan komen te staan. Al met al luidt de huidige visie dat zolang 2990 niet wordt overwonnen de precies een week geleden ingezette correctieve beweging nog niet ten einde is.

Het volgende richtpunt binnen deze reactieve stap lijkt dus te liggen rond 2960.Wordt Vervolgd!

S&P500 30 MinutenGrafiek

Technische Analyse S&P500 22 juli 2019 30 MinutenGrafiek

 

 

Eén reactie op “S&P500: Stroefjes”

  1. VeiligeVictor says:

    Dank u!

Laat een reactie achter