S&P500: Recht zo die Gaat

Attentie en Opletten. Er schuilt gevaar in de huidige koersontwikkeling. Maar een patroon is pas een patroon als het een patroon is. Tot die tijd luidt het devies: Visie behouden en Trend volgen!

SP-IntraDagGrafiek

Afgelopen maandag is in de WeekAftrap de verwachting uitgesproken dat de S&P500 deze week in staat moet zijn om de  zone van het volgende honderdtal te bereiken. Het gegeven dat de graadmeter gisteren de hoogste slotstand ooit heeft weten te realiseren past dus netjes binnen het huidige neergelegde scenario.

Tegelijkertijd is in de achterliggende DailyDosissen gehamerd dat een waakzaam oog momenteel meer dan ooit vereist is. Dit heeft te maken met het koerspatroon welke nu enkele dagen in de dag-grafiek staat ingetekend. Vooralsnog is slechts sprake van een waarschuwingssignaal en zoals al heel vaak op deze plek uitgesproken is dat iets geheel anders dan een handelssignaal. Vandaar dat de ondertoon van de DailyDosis, ondanks de gesignaleerde waarschuwing, positief blijft.

Uit de kleinste grafiek blijkt dat de steunlijn van het patroon inmiddels is door geklommen naar 2585. En een patroon is pas een patroon als de triggerlijn breekt. Dus ook vandaag weer de afsluitende woorden: Dat betekent dus concreet dat de ruimte voor de graadmeter gegeven wordt tot aan deze lijn. Zolang de S&P500 zich staande weet te houden boven deze lijn, blijft de visie van hogere koersen gehandhaafd. Het vergezicht ligt op 2660. Wordt Vervolgd!

SP-DagGrafiek

SP-WeekGrafiek

Laat een reactie achter