S&P500: Projecteren

Het poppetje 2784 is gisteren gezien. Na het afvinken van het afgegeven ijkpunt schoot de S&P500 in reactieve modus. Het herstel liep tot aan de tweede reactielijn van de voorafgaande daling. De theorie stelt dan dat er geprojecteerd mag worden. Wat zegt de projector?

In onderstaande grafiek staat het fib-grid ingetekend. De toegepaste extensieniveaus liggen op respectievelijk 61.8 procent en 100 procent. Wordt de rekenexercitie uitgevoerd dan verschijnen achtereenvolgens 2742 en 2674. De insteek waarbij nog steeds aan lagere niveaus wordt gedacht, wordt gerechtvaardigd door de indicatoren.

Allereerst noteert de index in haar wolk en is de kleur van de wolk rood. Daarnaast is gisteren in de RSI een OS notering gezet en is de indicator in het herstel gedurende de sessie niet in de buurt geweest van de OB lijn.

Opent de S&P500 vandaag lager, hetgeen de verwachting is, dan ontstaat in de indicator een NR. De optelsom van deze elementen geeft aanleiding om op korte termijn wederom 2784 te verwachten.

Op basis van de afgegeven projecties kan de S&P500 volgende week zelfs nog lager.

S&P500 30 MinutenGrafiek

Technische Analyse S&P500 15 mei 2020 30 MinutenGrafiek

Eén reactie op “S&P500: Projecteren”

  1. Bull&Bear says:

    Dank voor de analyse GJ. De korte MA houdt de koers nog even omhoog. Is er nu wel een NR?
    Prettig weekend!

Geef een reactie