S&P500: Oude Waarden

Laat oude lijnen staan want in een latere fase kunnen zij immers weer een rol gaan spelen. Aldus een van de stelregels uit de Dikke Nikken. 

Na het doorbreken van de zone 3572/3579 is de S&P500 gisteren doorgechoten naar de volgende lijn welke ingetekend stond. Deze noteert op 3625. Na de euforie van de laatste dagen lijkt het tijd voor wat afkoeling en een stapje terug.

In lijn met de opmerking hierboven staat daarom onveranderd de lijn op 3579 ingetekend. Deze kan in de komende sessies gaan trekken. Wel dient opgemerkt te worden dat de wolk inmiddels weer groen is en dat gisteren een duidelijke OB in de RSI is gevormd.

Dit duidt erop dat de zone 3579 zich waarschijnlijk niet zonder slag of stoot gewonnen zal geven. Toch voor de zekerheid de afsluitende opmerking dat als blijkt dat in de komende sessies inderdaad niet slechts 3579 wordt opgezocht maar ook doorbroken, dat dan geldt dat de volgende Oude Waarden weer in focus komen.

Deze zijn afgelopen vrijdag al gezet op 3515 en 3490 respectievelijk. Succes.

S&P500 30 MinutenGrafiek

5 reacties op “S&P500: Oude Waarden”

 1. SRC says:

  Waarde Geert-Jan,
  Dank voor uw DD.
  Heb geen vraag doch bied ik bij deze mijn excuses aan u mocht ik u op enigerlei “Rotterdamse wijze” hebben geaffronteerd nav uw invoering van de Premium DD’s.
  MVG.,
  Bert

  1. maurice says:

   Middag beste Bert,
   Zou GJ gisteren stiekem hebben meegeluisterd ?
   mvg
   Maurice

   1. SRC says:

    Zou best eens kunnen, beste Maurice, wilde toch desondanks die “Oude Waarden” in hun eer herstellen.
    MVG.,
    Bert

 2. wh.giesen says:

  Netjes Bert, ik hoop dat er evengoed een pagina blijft waarop we onze meningen kunnen delen naast de betaalpagina.

  mvg

  1. SRC says:

   Beste Wh.,
   Bedankt. Inderdaad deze hoop is wederzijds alléén al door uw -zeker door mij en anderen – immer waardevolle en punctuele TA-reakties-SPX.
   MVG.,
   Bert

Geef een reactie