S&P500: Op een Kiertje

Zoals gisteren al aangegeven ligt het niet in de lijn der verwachting dat de kast voor de S&P500 lang gesloten blijft. Nu zij gisteren vrij nauwkeurig de zone 2566 heeft aangetikt, lijkt het eerste kiertje daglicht al weer zichtbaar. Ach, waarom zou je anno 2017 ook nog in de kast gaan zitten.

SP-IntraDagGrafiek

Voordat je denkt dat je een verhaal zit te lezen van Henk Krol snel weer terug naar de S&P500. Na de ontwikkeling van gisteren is er nog geen aanleiding om de positieve ondertoon van de DailyDosis te verlaten. Gisteren heeft de bovenkant van de gap netjes als steun en springkussen gefungeerd.

Vandaag kan de graadmeter dus weer wat hoger klimmen. Of dit ook betekent dat zij op de slotdag van deze handelsweek nog even het ATH weet aan te scherpen, is lastig te zeggen. Een sessie waarin verdere consolidatie plaatsvindt behoeft niet te worden uitgesloten. Al met al moet deze ontwikkeling en de ontwikkeling van de achterliggende dagen wel gezien worden in het langere termijn beeld.

Ook deze week heeft de S&P500 weer laten zien dat de trend nog steeds intact is. En over welke richting deze trend heeft, hebben we het in de achterliggende weken/maanden al meerdere keren gehad. Het vergezicht ligt op 2660. Wordt Vervolgd!

SP-DagGrafiek

SP-WeekGrafiek

Laat een reactie achter