S&P500: InStappen?

Het vorige week gepresenteerde lijstje is gisteren redelijk afgewerkt. Dank u!  Vraag is natuurlijk of in de komende sessies ook de laatste Vink wordt gevangen.

De grap zat gisteren in de slotminuten. Anders verwoord, de S&P500 zocht gisteren, na het AfVinken, nog even de besproken horizontale steun 4673 op. De DD herhaalt vandaag deze eerste horizontale steun. Reden? De RSI. Anders verwoord, Nie OS Nie.

De DD houdt vast aan hogere koersen. Let wel, tot aan de besproken 4757 liggen na gisteren natuurlijk wel enige tussen-obstakels. De eerste worden gevormd door de lijnen van de Wolk. De onderste lijn start vandaag rond 4705. Let wel, momentopname.

Die 4673 is overigens wel belangrijk. De ingetekende lijn is namelijk gebaseerd op de laatste reactielijn van de voorafgaande stijging. Nu wil de theorie dat een doorbraak ook vaak een volledige terugtrekking behelst. Dat betekent de oude bekende 4635. En dat is dan weer wat minder Grappig.

Succes!

S&P500 30 MinutenGrafiek

Eén reactie op “S&P500: InStappen?”

  1. flgoforit says:

    Ben content dat de SPX er aanzienlijk “veiliger” / beter uitziet om met btd’s te kunnen instappen dàn die volkomen uitgebrande bus. Ach, u begrijpt over zo’n foto : “confused but on a higher level” 🙂

Geef een antwoord