S&P500: IndrukWekkend

De S&P500 heeft in de achterliggende dagen een mooie stijging laten zien. In de kleinste grafiek is in dezelfde achterliggende dagen wel de bevestiging vanuit de indicator uitgebleven. Dat geeft altijd aanleiding voor alertheid.

De DD van vandaag start, zoals gebruikelijk, in de kleinste grafiek. Vanaf 8 februari is een duidelijke stijging zichtbaar. De gemiddelde lijnen hebben deze beweging netjes ondersteund. Zoals opgemerkt in de inleiding, de indicator daarentegen niet. Reden om aan te nemen dat de eerste gemiddelde lijn, zijnde de MA20 vandaag gaat sneuvelen.

Dat betekent dat de aandacht uitgaat naar het aantikken van de MA50, welke momenteel rond 2765 start. In de beweging vanaf 8 februari moet deze stap in eerste instantie gezien worden als de volgende hogere bodem.

Het valt immers nog maar te bezien of de RSI in de kleinste grafiek vandaag tot onder OS duikt. Waarschijnlijk niet.

SP-IntraDagGrafiek

Een succesvolle test van de MA50 geeft aanleiding om in de komende dagen ook de blik te richten op de zone 2800. De horizontale lijn op dit niveau staat onveranderd ingetekend in de weekgrafiek.

SP-DagGrafiek

Maar wat als blijkt dat de MA50 uit de kleinste grafiek de verkoopdruk niet weet te absorberen? Glijdt de S&P500 in de komende dagen door, dan lijkt 2735 ook mogelijk. Het klopt dat de DD op dit laatste spoor zit. Wordt Vervolgd!

SP-WeekGrafiek

Eén reactie op “S&P500: IndrukWekkend”

  1. Jurrian says:

    Dank u wel…..Jurrian

Laat een reactie achter